Gratis kennismaking

Leuk dat beweeg je leven je zo aanspreekt dat je een kennismakingsgesprek met mij wilt plannen. Ik kan je helpen om je leefstijl aan te passen, en op die manier gewicht te verliezen.

Ik vind het een uitdaging om samen met jou te kijken wat je bezig houdt en te bepalen hoe we ervoor zorgen dat jij gezond, verantwoord en lekker eet, drinkt en in beweging komt.

Gezond eten en kilo’s kwijtraken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Op basis van jouw leefstijl, voorkeuren en omstandigheden ontwikkel ik een basimenu op maat. Het doel: verantwoord afvallen en normaal en gezond eten, zodat we je doelstellingen op een gezonde manier bereiken.

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met het programma beweeg je leven? Laat mij dat weten in een mail via onderstaand mailadres. Ik neem vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag wat ik voor jou kan doen.

Overweeg je het voedingsadvies aan te vragen, of twijfel je nog, vermeld dat dan in je mail. We kunnen vervolgens telefonisch of per mail, voorafgaand aan de kennismaking, overleggen wat voor jou het meest geschikte programma is.

Marjoleine Klapwijk
Houtlaan 46
2334CL Leiden
06-17919766
info@gewichtsconsulentleiden.nl

Comments are closed.