Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.111.121 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
149 berichten.
dientje wiersma dientje wiersma uit leiden schreef op 8 maart 2012 om 15:42
Jarenlang probeerde ik af te vallen. Er kwamen door de jaren heen alleen maar kilo’s bij.
Totdat het wijzertje van de weegschaal gevaarlijk dicht bij de 90 kwam. En daarmee kwam gelukkig ook de innerlijke overtuiging: “Je kan het niet alleen, je hebt hulp nodig!”
Dat was de eerste, grote en belangrijke stap van de tienduizenden die volgden:)
De vriendelijke, niet afwijzende, maar wel heldere en consequente begeleiding van Marjoleine waren een grote steun om gewoontepatronen en verkeerde aannames omtrent eten en bewegen te veranderen.
Ik hoopte in het traject van een half jaar ruim tien kilo af te vallen en besloot er tijd en energie in te steken om dat te bereiken. Het werd ruim twintig kilo die ik afviel.
Hoewel ik van nature helemaal geen wandelaar ben en altijd alles op de fiets en met de auto deed, bleek dat een heel aantal van de te behalen stappen gewoon functioneel in te passen waren in het dagelijkse leven: ik ging lopen naar de supermarkt, het station en als ik bij iemand op bezoek ging binnen een straal van 4 kilometer. De rest van de stappen sprokkelde ik er met een wandeling bij.
Wel ging ik merken dat wandelen leuk is en dat je je er mentaal goed bij voelt en dat het minder tijd kost dan je denkt.
Inmiddels is de laatste afspraak van dit halfjaarlijkse traject geweest.
De weegschaal gaf 64 kilo aan en ik ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet dat dit een nieuw leefpatroon is dat een leven lang mee kan !
Desiree van Leeuwen Desiree van Leeuwen uit Voorschoten schreef op 14 januari 2012 om 09:08
Na enkele manieren gedaan te hebben om af te vallen en dit zo te kunnen behouden, ben ik bij Marjoleine terecht gekomen. Het concept waarin ik me helemaal in kon vinden, anders eten en meer bewegen. Zelf de controle kunnen hebben, maar onder een stimulans, en niet onder het wel of niet mogen eten van lekkers. Het zou te mooi zijn als dit zou lukken, en zie daar, binnen een half jaar 10 kg lichter. En ook vakantie gehouden. Het kan dus, lekker leven en ondertussen met minder kilo´s. Inmiddels ben ik twee maanden verder, en als ik even een kilootje kwijt wil, pas ik even twee weken mijn eet- en beweegpatroon aan. Het klinkt gemakkelijk, maar zo ervaar ik het ook. En mijn gevoel, ben een stuk zelfverzekerder, ik hoef geen ongemakkelijke plekken meer te verbergen. Marjoleine, bedankt!
Joke Dokter Joke Dokter uit Katwijk schreef op 6 januari 2012 om 19:24
Katwijk, januari 2012.

Via de specialist in het LUMC ben ik in contact gekomen met Marjoleine en haar programma, afvallen en bewegen.
Wij hadden vanaf de eerste afspraak al een goede band met elkaar en dat is na 10 maanden nog zo.
Ik ben de laatste jaren met verschillende diëten bij deskundigen zoals diëtisten bezig geweest met een wisselend succes van 10 kg eraf en weer 12 erbij, dat is bij iedereen wel bekend als het JOJO-effect.
Vanaf het begin hebben we een ander eetpatroon en veel bewegen afgesproken, dat was bij de andere diëten nooit gebeurd.
Ben vanaf de eerste afspraak al begonnen met afvallen, daarnaast regelmatig bewegen, wandelen, fietsen, zwemmen.
Allebei, Marjoleine en ik hadden er veel lol in om iedere keer het gewicht wat de weegschaal aangaf minder te zien worden, ook mijn persoonlijke leven is er heel anders geworden, ik heb meer lef en zie er ook beter uit.
Na een kleine 10 maanden geeft de weegschaal 23 kg minder aan, verder mag ik nu binnenkort geopereerd worden.
Ik heb hierna nog verschillende afspraken staan, waarin Marjoleine mij verder met gesprekken e.d. nog een paar maanden begeleid.
Ik ben heel erg blij dat wij elkaar ontmoet hebben en dat het eindresultaat zo goed is.

Marjoleine heel erg bedankt.
Saskia Saskia schreef op 30 december 2011 om 09:19
Vanaf maart 2011 heb ik ruim een half jaar lang het programma bij Marjoleine gevolgd. Ik wilde zelf graag afvallen, maar ook omdat ik graag zwanger wilde worden, en het niet duidelijk was waarom het niet lukte, móesten er kilo's af. In het begin dacht ik: 'waar begin ik aan' en 'wat moeilijk zal dat zijn'. Dat viel achteraf allemaal reuze mee, en ik heb meer (of eigenlijk minder!) dan mijn streefgewicht behaald! Het doel was ruim 10 kilo, en ik ben nu bijna 20 kilo afgevallen. En het grote doel is bereikt! Als alles goed gaat komen er weer een aantal kilo's aan omdat ik, na 4,5 jaar medische molen, nu zwanger ben van ons eerste kindje!

De begeleiding was super, het programma heel duidelijk en de consulten erg gezellig ;)
Frans Frans uit Leiden schreef op 12 december 2011 om 07:03
Hallo, ik ben Frans. Afgelopen maanden (sinds mei 2011) heb ik het programma Beweeg je leven gevolgd. Eerlijk gezegd zag ik er nogal tegen op maar door de steun van Marjoleine is het allemaal goed gekomen. Gedurende de 6 maanden ben ik ruim 10 kilo afgevallen! Het programma werkt erg inspirerend en alhoewel het natuurlijk niet vanzelf is gegaan ben ik zeer tevreden. De schema's en de tips en trucs die je gedurende de periode ontvangt helpen je goed verder na de 6 maanden (ook belangrijk!). Ik kan iedereen dit programma aanraden.
Marloes Marloes uit Leiden schreef op 8 augustus 2011 om 12:12
Na de vorige zomervakantie klopte ik bij Marjoleine aan omdat ik flink wilde afvallen. Na duizenden pogingen zou ik er deze keer echt voor gaan, want ik wilde dolgraag zwanger worden en ik had gelezen dat overgewicht in de weg zat bij een gezonde zwangerschap (als die sowieso al van de grond zou komen).
Marjoleine was een en al begrip en we gingen ervoor! Door Marjoleine's nuchterheid en enthousiasme was het lang niet zo'n verzoeking als ik had verwacht en werd vooral de stappenteller mn trouwe bondgenoot.

In week 4 van het programma was ik al 6 kilo afgevallen - en zwanger! Marjoleine heeft me een groot deel van de zwangerschap begeleid en ervoor gezorgd dat ik aan het eind van mn zwangerschap maar 10 kilo zwaarder was dan voor ik begon bij Marjoleine- en nog steeds fit (ik heb de dag voor mijn bevalling 1,5 km gezwommen :))

Ons zoontje Stijn is inmiddels een vrolijke baby van twee maanden en ik heb alweer een afspraak staan bij Marjoleine om een tweede traject te beginnen - dit maal om de zwangerschapskilo's er af te krijgen - en er af te houden!
Rhodé Rhodé uit Leiden schreef op 24 mei 2011 om 18:42
Geen veroordeling. Dat was voor mij het belangrijkste wat ik ervaren heb in de maanden dat Marjoleine mij coachte. Bij mij was er enorm veel weerstand, maar door de persoonlijke begeleiding wist ze druppels gewijs mij een andere kijk te geven op mijn beweeg en eetpatroon. Altijd prijzend wat wèl goed ging. En zo heb ik uiteindelijk trots 10% van mijn gewicht afgekregen. Doordat het inzicht nu deel van mijzelf is geworden, gaat het beter om dit nieuwe patroon vol te houden.
Een aanrader voor een ieder die worstelt met dieet, afvallen, emotie eten enz.!
Nico Nico uit Oegstgeest schreef op 16 mei 2011 om 13:49
Marjoleine staat voor professionaliteit, betrokkenheid en maatwerk.
Door haar advies, stimulans en begeleiding ging ik in ruim drie maanden naar een veel gezonder leven met 18 kilo minder gewicht. En dat door op verantwoorde wijze een (klein) beetje minder te eten en meer beweging in te bouwen in mijn dagelijkse bezigheden (geen sportschool en weinig tijdsbeslag). 'Beweeg je leven" is geen loze kreet. Aanbevolen!!
Ellen Ellen schreef op 2 mei 2011 om 07:47
Het is alweer ruim een half jaar geleden dat ik mijn leven ben ga bewegen!! En Hoe! Inmiddels ben ik bijna 10 kilo afgevallen. Aleen was me dat nooit gelukt, maar met hulp van Marjoleine heb ik het gered. Zij weet de juiste snaar te raken en je zo te motiveren dat je geloof krijgt in jezelf. Zonder echt te 'lijnen' maar met de juiste richtlijnen voor een goed voedingspatroon en daarnaast voldoende bewegen kreeg Marjoleine me op het juiste spoor. Ik ben super blij dat ik zo de zomer in ga en misschien durf ik zelfs wel weer een bikini aan !!!! Dus wil je die overtollige kilo's kwijt..............
BEWEEG JE LEVEN!

Ellen
Elena Elena schreef op 16 maart 2011 om 22:17
Mijn naam is Elena. Ik kende Marjoleine al jaren, maar totdat we elkaar in december afgelopen jaar tegenkwamen wist ik niet van haar werk als gewichtsconsulente.
Toen ik haar erover hoorde praten, raakte ik meteen geïnteresseerd: de combinatie van bewegen en minder maar alles eten sprak me meteen aan. Eerst probeerde ik de stappenteller uit, begon te lopen en hoe meer ik liep hoe meer ik genoot.
Nadat ik op de website van Marjoleine had rondgesnuffeld wist ik het zeker: zij was degene die mij zou ondersteunen op weg naar een gezondere ik.
Een week daarna had ik mijn eerste afspraak met haar. Ik had besloten om in mezelf te investeren en daarbij hoorde een betere conditie en een gezonder gewicht.
Ik had gedacht dat het een zware klus ging worden maar in plaats daarvan werd het een feest om het programma “beweeg je leven” te volgen. Samen met Marjoleine keek ik naar een reëel en haalbaar doel. Dankzij de steun van Marjoleine werd mijn motivatie met de dag groter en ik keek uit naar de dag waarop ik gewogen zou worden. Ik zag de weegschaal niet meer als een vijand!!
Ik sta nog steeds onder de hoede van Marjoleine en alles aan haar en aan haar programma bevalt me erg goed.
Ik ben inmiddels een aantal kilo's kwijt geraakt en heb het vertrouwen in mezelf herwonnen. Ik ben ook gaan sporten en mijn leven ziet er een stuk 'bewogener' uit!!
Marjoleine is professioneel en zij is een zeer betrokken persoon. Ze kijkt naar de individuele behoeften van haar cliënten. Dat is wat ik ook fijn vind: geen standaard dieet maar persoonlijke adviezen om bewuster te gaan eten. Alles mag maar niets moet.
Marjoleine zegt steeds tegen mij: "Je doet het zelf!" En dat is wel waar. Maar dankzij haar begeleiding, goede en persoonlijke tips, en haar aanstekelijke enthousiasme leef ik nu wel gezonder, bewuster en lichter!!
Dus ik zou tegen iedereen zeggen: "Beweeg je leven met Marjoleine!!!" :)
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.