Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.220.249.141 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
151 berichten.
Ellen Ellen schreef op 2 mei 2011 om 07:47
Het is alweer ruim een half jaar geleden dat ik mijn leven ben ga bewegen!! En Hoe! Inmiddels ben ik bijna 10 kilo afgevallen. Aleen was me dat nooit gelukt, maar met hulp van Marjoleine heb ik het gered. Zij weet de juiste snaar te raken en je zo te motiveren dat je geloof krijgt in jezelf. Zonder echt te 'lijnen' maar met de juiste richtlijnen voor een goed voedingspatroon en daarnaast voldoende bewegen kreeg Marjoleine me op het juiste spoor. Ik ben super blij dat ik zo de zomer in ga en misschien durf ik zelfs wel weer een bikini aan !!!! Dus wil je die overtollige kilo's kwijt..............
BEWEEG JE LEVEN!

Ellen
Elena Elena schreef op 16 maart 2011 om 22:17
Mijn naam is Elena. Ik kende Marjoleine al jaren, maar totdat we elkaar in december afgelopen jaar tegenkwamen wist ik niet van haar werk als gewichtsconsulente.
Toen ik haar erover hoorde praten, raakte ik meteen geïnteresseerd: de combinatie van bewegen en minder maar alles eten sprak me meteen aan. Eerst probeerde ik de stappenteller uit, begon te lopen en hoe meer ik liep hoe meer ik genoot.
Nadat ik op de website van Marjoleine had rondgesnuffeld wist ik het zeker: zij was degene die mij zou ondersteunen op weg naar een gezondere ik.
Een week daarna had ik mijn eerste afspraak met haar. Ik had besloten om in mezelf te investeren en daarbij hoorde een betere conditie en een gezonder gewicht.
Ik had gedacht dat het een zware klus ging worden maar in plaats daarvan werd het een feest om het programma “beweeg je leven” te volgen. Samen met Marjoleine keek ik naar een reëel en haalbaar doel. Dankzij de steun van Marjoleine werd mijn motivatie met de dag groter en ik keek uit naar de dag waarop ik gewogen zou worden. Ik zag de weegschaal niet meer als een vijand!!
Ik sta nog steeds onder de hoede van Marjoleine en alles aan haar en aan haar programma bevalt me erg goed.
Ik ben inmiddels een aantal kilo's kwijt geraakt en heb het vertrouwen in mezelf herwonnen. Ik ben ook gaan sporten en mijn leven ziet er een stuk 'bewogener' uit!!
Marjoleine is professioneel en zij is een zeer betrokken persoon. Ze kijkt naar de individuele behoeften van haar cliënten. Dat is wat ik ook fijn vind: geen standaard dieet maar persoonlijke adviezen om bewuster te gaan eten. Alles mag maar niets moet.
Marjoleine zegt steeds tegen mij: "Je doet het zelf!" En dat is wel waar. Maar dankzij haar begeleiding, goede en persoonlijke tips, en haar aanstekelijke enthousiasme leef ik nu wel gezonder, bewuster en lichter!!
Dus ik zou tegen iedereen zeggen: "Beweeg je leven met Marjoleine!!!" :)
franella V.Dorp franella V.Dorp uit zoetermeer schreef op 2 februari 2011 om 20:42
Waar zal ik beginnen.
Ik ben een jonge vrolijke meid die graag met mijn man kinderen wil, daarvoor lopen we ook bij het ziekenhuis. We krijgen een IVF behandeling. Jeetje dachten we, na zo lange tijd van tegenslagen en verdriet worden we eindelijk geholpen! Maar we hadden één groot probleem: ik ben te zwaar! Ik kreeg een programma aangeboden voor een half jaar met hulp van iemand.
Ik zag er erg tegenop in het begin. Ik was mij er erg van bewust dat ik te zwaar ben, maar heb me er uiteindelijk bij neergelegd: ik moet dit doen, ik heb er alles voor over om ooit een klein wondertje in mijn armen te mogen hebben. Ik wil dat mijn eigen gezondheid beter wordt, maar dat ik dat misschien ook ooit aan een kleine mag doorgeven.

Degene die mij ging helpen is Marjoleine Klapwijk.
Ik had nooit gedacht dat zo iemand zo aardig en meelevend zou zijn, ze is echt gewoon een vriendin geworden!!
Ik heb weer van mezelf leren houden en heb geleerd mijn leven anders in te delen en meer te bewegen.
Sinds ik bij mvr Klapwijk begon ben ik al heel veel kilo's kwijt, en nu is ook mijn tailleomvang 16 cm minder. WOUW toen ik dat hoorde moest ik even slikken. We gaan nog steeds door, ik ben nog lang niet klaar. Dat dit gelukt is heb ik echt te danken aan haar!!! Ze is echt een aanrader voor iedereen.
Ze is voor mij een topper!!!!!

Het is een lang bericht maar als ik hierdoor mensen kan stimuleren dat afvallen mogelijk is op een gezonde en een mooie manier doe het hier, kom op !!!!!! gr Franella van Dorp
alexandra alexandra uit leiden schreef op 10 januari 2011 om 13:20
Ik ben nu sinds december 2010 bezig met beweeg je leven, maar merk nu al een wereld van verschil; zowel in kilo's die ik al kwijt ben, als in mijn humeur dat door het buiten wandelen en bewegen in de sportschool stukken beter is! Daarnaast is het programma goed vol te houden, heb ik geen honger en kan ik op feestdagen toch gewoon van lekkere dingen genieten.
J.C Geerlings J.C Geerlings schreef op 1 januari 2011 om 10:44
Wat is er mooier dan een foto van jezelf anno Nu in je kerstjurk van een x-aantal jaren geleden te kunnen sturen naar je coach met de text: "Het is gelukt!"
10 kilo lichter en weer op streefgewicht in 6 maanden.
Niet makkelijk maar mogelijk; zie onze ervaring. Met de juiste coaching weet Marjoleine te motiveren en door haar kennis en achtergrond weet ze je terug te brengen naar wat belangrijk voor je is!...Bewegen.
Echt een aanrader!
Goed voornemen?
Beweeg je leven - in 6 maanden. Doe het z11.
Diana Diana uit Leiden schreef op 24 oktober 2010 om 14:42
Wat een succes!

Zo mag ik mijn 6 maanden programma met Marjoleine toch wel echt noemen!

Wat ben ik blij dat ik aan het programma ben begonnen. Ik ben heel veel kilo's kwijt en voel me beter en mooier, en wat nog het allerfijnste is: het heeft me nauwelijks moeite gekost.
Af en toe een wat verstandigere keuze maken maar genoeg ruimte voor flexibiliteit in het programma.

Complimenten voor de begeleiding van Marjoleine ook. Ze had al snel door hoe ze me moest motiveren (resultaten halen) en wat voor mij belangrijk was in het programma
(beter voor mezelf zorgen). En verder veel goede tips en trucs en vragen die mij lieten nadenken over mijn gedrag en keuzes.

Ik kan het programma van harte aanraden! En Marjoleine ook!
Gladys Gladys uit Oegstgeest schreef op 29 juni 2010 om 12:49
Mijn Marjoleine… (zoals ik haar inmiddels noem als ik over haar praat… )

Ik werd doorverwezen naar Marjoleine, om gewicht te verliezen. In eerste instantie zag ik hier tegenop omdat ik meteen dacht “weer van alles wat niet mag, enz.. enz…” maar niets wat minder waar. Toen ik bij Marjoleine binnen kwam voelde ik mij erg snel op mijn gemak, zij heeft een zeer prettige persoonlijkheid en bruist van energie. Wat ik als heel prettig heb ervaren.

Haar begeleiding vind ik erg goed. In korte tijd heb ik veel van haar geleerd en veel tips gekregen. Zij heeft mij bijvoorbeeld geleerd verstandige keuzes te maken, maar ook ruimte te hebben voor iets extra’s. Voor vragen is zij goed bereikbaar en zal zij altijd een goed advies proberen te geven.
Haar werkwijze is eenvoudig, dus daardoor goed vol te houden èn er ook plezier aan te beleven, honger lijden hoeft absoluut niet. Word bewust van wat, wanneer en vooral waarom je eet. Eet rustig en met mes en vork. Neem de tijd en geniet van je eten. Dit zijn een paar voorbeelden die ik van haar heb geleerd. Heb je een dipje, start weer eens een week met het opschrijven van wat je eet, drinkt en hoeveel je hebt bewogen. Ik heb zoveel meer energie en lol in het lekker en gezond eten. Wat ik mij in eerste instantie niet had kunnen bedenken bij op je lijn letten! Bij mij gaat het niet zo zeer om het "snel" afvallen, maar om het lekker in mijn vel zitten. Met ieder onsje die ik af val ben ik meer dan tevreden.

Marjoleine heeft mij 3 voorbeeld menu’s meegegeven die verschillen qua calorieën en waar ik nog iedere dag steun aan heb. Mocht er een dag zijn met bijvoorbeeld een verjaardag/feestje eet dan overdag minder calorieën zodat je s’avonds heerlijk kunt geniet van een stukje taart of wat borrelhapjes om maar een voorbeeld te noemen. En dat is gewoon genieten…
En van honger, een energieloos gevoel of duizeligheid heb ik sinds Marjoleine geen last meer gehad. Leer luisteren naar je lichaam is het belangrijkste wat zij mij heeft geleerd, je hebt er maar een, dus zorg er goed voor!

Ook heb ik vele tips gekregen om er een sport van te maken om meer te gaan bewegen op welke manier dan ook. Wat ik nu met alle liefde doe. Van neem de trap i.p.v. de lift, stevig doorwandelen met de hond tot op de fiets boodschappen doen, ik geniet ervan!
Ik bruis van de energie en heb mij in tijden niet zo goed gevoeld.

Het is net wat Marjoleine zegt…….. “Beweeg je leven!”

En geniet….

Liefs Gladys
Eveline Eveline uit Leusden schreef op 7 juni 2010 om 08:01
Hoi Mar,

Wat een super-site heb je!
Mooi, informatief, helder en uitnodigend.
You go girl!

Eveline
M. Dierick M. Dierick uit Leiden schreef op 6 juni 2010 om 20:01
Mooie site! Onder jouw begeleiding ben ik inmiddels al aardig wat kilo's kwijt geraakt. Mocht ik ooit een kleine terugval krijgen (ik hoop het niet!!) dan kan ik in ieder geval terugvallen op de infomap die bij je programma hoort!
Linda van de Sande Linda van de Sande uit Middelburg schreef op 6 juni 2010 om 10:36
Hoi Marjoleine
Wat een mooie website! Ik wens je ontzettend veel succes toe met je bedrijf. Bovendien ontzettend bedankt voor de superfijne begeleiding die ik van je heb mogen ontvangen. Je bent er altijd als ik je nodig heb!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.