Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.16.173 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
148 berichten.
alexandra alexandra uit leiden heeft geschreven op 10 januari 2011 om 13:20
Ik ben nu sinds december 2010 bezig met beweeg je leven, maar merk nu al een wereld van verschil; zowel in kilo's die ik al kwijt ben, als in mijn humeur dat door het buiten wandelen en bewegen in de sportschool stukken beter is! Daarnaast is het programma goed vol te houden, heb ik geen honger en kan ik op feestdagen toch gewoon van lekkere dingen genieten.
J.C Geerlings J.C Geerlings heeft geschreven op 1 januari 2011 om 10:44
Wat is er mooier dan een foto van jezelf anno Nu in je kerstjurk van een x-aantal jaren geleden te kunnen sturen naar je coach met de text: "Het is gelukt!"
10 kilo lichter en weer op streefgewicht in 6 maanden.
Niet makkelijk maar mogelijk; zie onze ervaring. Met de juiste coaching weet Marjoleine te motiveren en door haar kennis en achtergrond weet ze je terug te brengen naar wat belangrijk voor je is!...Bewegen.
Echt een aanrader!
Goed voornemen?
Beweeg je leven - in 6 maanden. Doe het z11.
Diana Diana uit Leiden heeft geschreven op 24 oktober 2010 om 14:42
Wat een succes!

Zo mag ik mijn 6 maanden programma met Marjoleine toch wel echt noemen!

Wat ben ik blij dat ik aan het programma ben begonnen. Ik ben heel veel kilo's kwijt en voel me beter en mooier, en wat nog het allerfijnste is: het heeft me nauwelijks moeite gekost.
Af en toe een wat verstandigere keuze maken maar genoeg ruimte voor flexibiliteit in het programma.

Complimenten voor de begeleiding van Marjoleine ook. Ze had al snel door hoe ze me moest motiveren (resultaten halen) en wat voor mij belangrijk was in het programma
(beter voor mezelf zorgen). En verder veel goede tips en trucs en vragen die mij lieten nadenken over mijn gedrag en keuzes.

Ik kan het programma van harte aanraden! En Marjoleine ook!
Gladys Gladys uit Oegstgeest heeft geschreven op 29 juni 2010 om 12:49
Mijn Marjoleine… (zoals ik haar inmiddels noem als ik over haar praat… )

Ik werd doorverwezen naar Marjoleine, om gewicht te verliezen. In eerste instantie zag ik hier tegenop omdat ik meteen dacht “weer van alles wat niet mag, enz.. enz…” maar niets wat minder waar. Toen ik bij Marjoleine binnen kwam voelde ik mij erg snel op mijn gemak, zij heeft een zeer prettige persoonlijkheid en bruist van energie. Wat ik als heel prettig heb ervaren.

Haar begeleiding vind ik erg goed. In korte tijd heb ik veel van haar geleerd en veel tips gekregen. Zij heeft mij bijvoorbeeld geleerd verstandige keuzes te maken, maar ook ruimte te hebben voor iets extra’s. Voor vragen is zij goed bereikbaar en zal zij altijd een goed advies proberen te geven.
Haar werkwijze is eenvoudig, dus daardoor goed vol te houden èn er ook plezier aan te beleven, honger lijden hoeft absoluut niet. Word bewust van wat, wanneer en vooral waarom je eet. Eet rustig en met mes en vork. Neem de tijd en geniet van je eten. Dit zijn een paar voorbeelden die ik van haar heb geleerd. Heb je een dipje, start weer eens een week met het opschrijven van wat je eet, drinkt en hoeveel je hebt bewogen. Ik heb zoveel meer energie en lol in het lekker en gezond eten. Wat ik mij in eerste instantie niet had kunnen bedenken bij op je lijn letten! Bij mij gaat het niet zo zeer om het "snel" afvallen, maar om het lekker in mijn vel zitten. Met ieder onsje die ik af val ben ik meer dan tevreden.

Marjoleine heeft mij 3 voorbeeld menu’s meegegeven die verschillen qua calorieën en waar ik nog iedere dag steun aan heb. Mocht er een dag zijn met bijvoorbeeld een verjaardag/feestje eet dan overdag minder calorieën zodat je s’avonds heerlijk kunt geniet van een stukje taart of wat borrelhapjes om maar een voorbeeld te noemen. En dat is gewoon genieten…
En van honger, een energieloos gevoel of duizeligheid heb ik sinds Marjoleine geen last meer gehad. Leer luisteren naar je lichaam is het belangrijkste wat zij mij heeft geleerd, je hebt er maar een, dus zorg er goed voor!

Ook heb ik vele tips gekregen om er een sport van te maken om meer te gaan bewegen op welke manier dan ook. Wat ik nu met alle liefde doe. Van neem de trap i.p.v. de lift, stevig doorwandelen met de hond tot op de fiets boodschappen doen, ik geniet ervan!
Ik bruis van de energie en heb mij in tijden niet zo goed gevoeld.

Het is net wat Marjoleine zegt…….. “Beweeg je leven!”

En geniet….

Liefs Gladys
Eveline Eveline uit Leusden heeft geschreven op 7 juni 2010 om 08:01
Hoi Mar,

Wat een super-site heb je!
Mooi, informatief, helder en uitnodigend.
You go girl!

Eveline
M. Dierick M. Dierick uit Leiden heeft geschreven op 6 juni 2010 om 20:01
Mooie site! Onder jouw begeleiding ben ik inmiddels al aardig wat kilo's kwijt geraakt. Mocht ik ooit een kleine terugval krijgen (ik hoop het niet!!) dan kan ik in ieder geval terugvallen op de infomap die bij je programma hoort!
Linda van de Sande Linda van de Sande uit Middelburg heeft geschreven op 6 juni 2010 om 10:36
Hoi Marjoleine
Wat een mooie website! Ik wens je ontzettend veel succes toe met je bedrijf. Bovendien ontzettend bedankt voor de superfijne begeleiding die ik van je heb mogen ontvangen. Je bent er altijd als ik je nodig heb!
Bart Roorda Bart Roorda uit Rotterdam heeft geschreven op 5 juni 2010 om 21:02
Hallo Marjoleine,

Welkom in je nieuwe gastenboek! Aan de rechterkant op deze pagina zie je een greep uit de reacties uit het gastenboek. Als er een nieuw bericht is achtergelaten ontvang je vanzelf een e-mail.
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.