Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.142.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Fatima Fatima heeft geschreven op 3 juni 2020 om 09:58
Mijn naam is Fatima en ben een dame die al een tijdje kampt met overgewicht. Ik was niet te spreken over mijn figuur.
Zelf heb ik nooit kinderen gehad en had wel een figuur van een vrouw van 45, terwijl ikzelf 35 ben. Uiteindelijk heb ik besloten om te gaan sporten en probeerde weer gezond te eten. Ik woog 80 kg en het is mij gelukt om 8 kg af te vallen.
Daarna viel ik niet meer af en besloot hulp te zoeken en ben heel blij dat ik Marjoleine heb ontmoet. Ik kom uit een cultuur waar heel makkelijk wordt gedaan als het gaat om zoetigheid en maaltijden die met iets te veel olie worden voorbereidt. Daarnaast ben ik een emotionele eter en ben heel gevoelig voor chocolade. Doordat ik afgelopen jaar niet goed in mijn vel zat, ging ik heel veel zoetigheid eten en deed heel makkelijk over een chocolade.
Marjoleine heeft (dankzij haar kennis, structuur en begrip voor cultuur en type mens) mij laten zien dat het niet erg is om chocolade te eten, maar dat je het wel bewust moet inzetten. Verder heeft zij mij geleerd om beter met mijn emoties om te gaan en stil te staan bij wat ik echt lekker en gezond vindt. Is het waard om nu voor een chocolade te gaan? Heb je echt honger?  Of eet je meer vanuit verveling? Hoe kun je dit met iets beters vervangen? Al deze vragen zorgen ervoor dat ik beter met mijn emoties kan omgaan.
Tot slot haal ik ook veel voldoening uit aan het advies die Marjoleine mij heeft gegeven: ’’Probeer dagelijks 10.000 stappen te halen door het te combineren met je dagelijkse activiteiten’’. Het is mij tot nu toe gelukt om de stappen te halen. Dit komt ook omdat ik het leuk vind. Ik probeer bij het lopen altijd te luisteren naar lezingen en of muziek. Dit zorgt ook voor ontspanning and last but not least... Ik ben door al die lezingen wijzer en slimmer geworden.
Stephanie Stephanie heeft geschreven op 10 mei 2020 om 20:46
Ruim 1,5 jaar na mijn bevalling had ik de moed al bijna opgegeven om mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijt te raken. Ik was er in ieder geval wel achter gekomen dat het alleen niet ging lukken. In mijn laatste poging om gezond en blijvend gewicht kwijt te raken kwam ik in contact met Marjoleine. Tijdens het Beweeg je Leven programma heeft Marjoleine mij 6 maanden gesteund en gestimuleerd. Ik heb mijn doelen bereikt en voel mij veel fitter en gezonder. De combinatie van meer bewegen en een ander eetpatroon heeft mij veel opgeleverd. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een dieet volgde. Ik heb veel geleerd over voeding en het effect van wandelen. Ik ben ontzettend blij dat ik het Beweeg je Leven programma heb gevolgd.
Sander Sander heeft geschreven op 21 februari 2020 om 18:30
Afvallen is nooit zo’n probleem geweest voor mij. Even 6-8 weken knallen en ik had er wel weer een kilo of 6 à 7 af. Maar ik wilde af van een crash dieet lifestyle, en een kilo of 10 permanent kwijtraken door een blijvende verandering in mijn consumptiepatroon te bewerkstelligen.

Marjoleine heeft me 6 maanden op weg geholpen. De 10 kilo’s zijn eraf (zonder verlies van levensplezier) en ik consumeer bewuster. Nu een half jaartje proberen op eigen benen deze levensstijl mezelf eigen te maken, en daarna misschien zelfs wel weer met Marjoleine voor een laatste “push” van 5 kilo gaan.

Ben je jojo-en beu, en ben je gemotiveerd om blijvend van die buik af te komen? Probeer het met Marjoleine! Veel open deuren komen voorbij, natuurlijk, maar toch ook veel nieuwe inzichten. Bovendien zijn de afspraken met Marjoleine goede ijkpunten om naar toe te leven en te werken. Samen gaat gewoon beter dan alleen!
Sicco Sicco heeft geschreven op 4 februari 2020 om 09:43
Marjoleine is iemand die op alle vlakken met je meedenkt.
Zo heeft ze voor mij mee gekeken en meegedacht in de gevolgen die een medische aandoening heeft op mijn vochtbalans en ook op mijn gewicht en de aanpassingen die ik van daaruit al moet doen op mijn voeding.
Daarnaast heeft ze geholpen om binnen zes maanden bijna 10kg kwijt te raken.

Dit gaat met een methode die vraagt om verandering in je gedrag en leefstijl. Iets wat heel goed te doen is als je er echt voor wilt gaan.
Door het weegmoment om de twee weken zie je aan de hand van een uitgebreid overzicht wat dit oplevert hoe je voortgang is.
Iets wat Marjoleine goed weet uit te leggen en je ook goed weet te motiveren om door te gaan, ook op de momenten als het even wat zwaarder wordt.

Kortom echt een aanrader.
Marc Marc heeft geschreven op 10 januari 2020 om 12:17
Het afgelopen jaar ben ik de kilo's kwijtgeraakt waar ik al heel lang vanaf wilde en...… geen dag honger gehad! Praktische tips, goed onderbouwd en duidelijk uitgelegd. Bij elk bezwaar dat ik had, waarmee ik hoopte lekker in mijn vertrouwde gewoontes te kunnen blijven hangen, bleef Marjoleine vriendelijk en geduldig.
Trots en blij met 15 kilo eraf en metabolisch gezien 18 jaar jonger. Het motiveert écht om elke twee weken deze waardes op de weegschaal te zien verbeteren en even te evalueren hoe ze tot stand kwamen en wat er nog beter kan.

Natuurlijk gaat het allemaal niet vanzelf, maar het enthousiasme en de betrokkenheid van Marjoleine maken het een heel stuk makkelijker een nieuwe manier van omgaan met voeding en bewegen te omarmen, ik raad haar van harte aan bij iedereen die wat lichter en soepeler door het leven wil!
Dirk van der Zeeuw Dirk van der Zeeuw heeft geschreven op 31 december 2019 om 16:49
Ik ben Dirk, 73 jaar jong uit Leiden.
Via een goede kennis, die erg tevreden en gelukkig was met Marjoleine, kwam ik met haar in contact. In het verleden had ik diverse (geslaagde) pogingen gedaan om af te vallen, maar steeds kwamen de kilo’s er weer aan. Gezien mijn leeftijd had ik er geen vertrouwen meer in dat ik nogmaals een geslaagde poging kon ondernemen.
Na een eerste gesprek kreeg ik het volste vertrouwen dat het zou kunnen gaan lukken.
Ik ben nu 5 maanden verder. Ik ben 14 kilo lichter en heb bijna het door ons vastgestelde streefgewicht bereikt. Mijn waardes gaan heel goed. Omlaag en omhoog waar het nodig was.
Daarnaast heeft ze me de noodzaak van wandelen laten inzien en… Warempel ik begin het nog leuk te vinden ook!
Daarnaast heb ik het sporten ook weer opgepakt.
Al met al ben ik zeer tevreden met het tot nog toe behaalde resultaat en ik ben zeker van plan om nog meer kilo’s kwijt te raken,
Een prettige bijkomstigheid is dat ook Marjoleine zeer tevreden met me is,
Dus bij deze: aarzel niet om haar hulp in te roepen.

PS; Ze is streng maar rechtvaardig,
En dat had ik nodig.
Marjoleine: BEDANKT
Jellie Quintus bosz Jellie Quintus bosz heeft geschreven op 26 december 2019 om 13:24
Na een vervelende tijd, waarin ik echt te zwaar was geworden, heb ik in juli goed gemotiveerd, een afspraak gemaakt. Oeps, er staan 12 jaar meer op de metabolische kalender dan op de verjaarskalender. En nu, 6 maanden later: staan er 15 jaar MINDER op de metabolische kalender dan op de verjaarskalender.. Hoe?
Geen moeilijk en ingewikkeld dieet, maar meer bewegen, structuur in eetpatroon, leren kiezen tussen alles wat lekker is... dit was en wordt voor mij de truc.
en dit onder de gezellige, deskundige en professionele begeleiding van Marjoleine.
Georgine Georgine heeft geschreven op 18 november 2019 om 16:55
Zoals eigenlijk elk jaar, had ik op 1 januari het goede voornemen om weer wat kilo’s kwijt te raken en gezonder te gaan leven. Ondanks mijn goede voornemens, liep ik er in maart tegenaan dat het afvallen toch minder vlot ging dan gehoopt. Na een tijdje bleef ik een beetje rond hetzelfde gewicht hangen en verviel ik langzaam weer in mijn oude gewoontes.

Een vriendin van mij heeft me toen aangeraden om bij Marjoleine het Beweeg je Leven programma te gaan volgen, en daar ben ik heel erg blij mee! Marjoleine heeft mij veel tips gegeven om slimmere keuzes te maken en een basismenu dat goed vol te houden is. Super fijn dat ik dankzij Marjoleine eindelijk mijn streefgewicht bereikt heb! Zeker een aanrader!
Petra Petra heeft geschreven op 14 november 2019 om 11:02
Ik heb het afgelopen half jaar het 'Beweeg je leven' programma gevolgd bij Marjoleine en ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. In het begin was ik nog wat terughoudend, maar na een open en eerlijk kennismakingsgesprek wist ik precies wat me te wachten stond en wat ik aan haar had.
Tijdens mijn afvaltraject werd ik op een fijne manier begeleid en ik ontving heel veel tips, adviezen, eye-openers en handreikingen om mijn streefgewicht te bereiken.
Ik heb gewoon een stok achter de deur nodig tijdens het afvallen en deze heb ik gevonden in de vorm van Marjoleine.
En als de weegschaal eens een wat teleurstellend resultaat weergaf, werd ik niet veroordeeld, maar hielp zij me weer op de goede weg, wat heel fijn was!
Ik ben nu bijna waar ik zijn wil en ga met gezond vertrouwen de feestdagen tegemoet. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en wat ik moet doen om ze te ontwijken. Met het gevolgde programma heb ik genoeg handreikingen gekregen om mijn verdere leven een gezond gewicht te behouden, bedankt Marjoleine!
Esther Esther heeft geschreven op 18 september 2019 om 07:07
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om mee te doen aan Beweeg je Leven. De begeleiding van Marjoleine hielp enorm om lange termijn gemotiveerd te blijven. Ook vond ik de nieuwe leefstijl erg goed vol te houden en te combineren met mijn dagelijkse leven, omdat het aan ieders wensen aan te passen valt. Uiteindelijk bijna 10 kg afgevallen zonder het gevoel gehad te hebben dat ik op een restrictief dieet zat. Ik raad het iedereen aan!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.