Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.254.197 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
136 berichten.
Jellie Quintus bosz Jellie Quintus bosz schreef op 26 december 2019 om 13:24:
Na een vervelende tijd, waarin ik echt te zwaar was geworden, heb ik in juli goed gemotiveerd, een afspraak gemaakt. Oeps, er staan 12 jaar meer op de metabolische kalender dan op de verjaarskalender. En nu, 6 maanden later: staan er 15 jaar MINDER op de metabolische kalender dan op de verjaarskalender.. Hoe?
Geen moeilijk en ingewikkeld dieet, maar meer bewegen, structuur in eetpatroon, leren kiezen tussen alles wat lekker is... dit was en wordt voor mij de truc.
en dit onder de gezellige, deskundige en professionele begeleiding van Marjoleine.
Georgine Georgine schreef op 18 november 2019 om 16:55:
Zoals eigenlijk elk jaar, had ik op 1 januari het goede voornemen om weer wat kilo’s kwijt te raken en gezonder te gaan leven. Ondanks mijn goede voornemens, liep ik er in maart tegenaan dat het afvallen toch minder vlot ging dan gehoopt. Na een tijdje bleef ik een beetje rond hetzelfde gewicht hangen en verviel ik langzaam weer in mijn oude gewoontes.

Een vriendin van mij heeft me toen aangeraden om bij Marjoleine het Beweeg je Leven programma te gaan volgen, en daar ben ik heel erg blij mee! Marjoleine heeft mij veel tips gegeven om slimmere keuzes te maken en een basismenu dat goed vol te houden is. Super fijn dat ik dankzij Marjoleine eindelijk mijn streefgewicht bereikt heb! Zeker een aanrader!
Petra Petra schreef op 14 november 2019 om 11:02:
Ik heb het afgelopen half jaar het 'Beweeg je leven' programma gevolgd bij Marjoleine en ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. In het begin was ik nog wat terughoudend, maar na een open en eerlijk kennismakingsgesprek wist ik precies wat me te wachten stond en wat ik aan haar had.
Tijdens mijn afvaltraject werd ik op een fijne manier begeleid en ik ontving heel veel tips, adviezen, eye-openers en handreikingen om mijn streefgewicht te bereiken.
Ik heb gewoon een stok achter de deur nodig tijdens het afvallen en deze heb ik gevonden in de vorm van Marjoleine.
En als de weegschaal eens een wat teleurstellend resultaat weergaf, werd ik niet veroordeeld, maar hielp zij me weer op de goede weg, wat heel fijn was!
Ik ben nu bijna waar ik zijn wil en ga met gezond vertrouwen de feestdagen tegemoet. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en wat ik moet doen om ze te ontwijken. Met het gevolgde programma heb ik genoeg handreikingen gekregen om mijn verdere leven een gezond gewicht te behouden, bedankt Marjoleine!
Esther Esther schreef op 18 september 2019 om 07:07:
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om mee te doen aan Beweeg je Leven. De begeleiding van Marjoleine hielp enorm om lange termijn gemotiveerd te blijven. Ook vond ik de nieuwe leefstijl erg goed vol te houden en te combineren met mijn dagelijkse leven, omdat het aan ieders wensen aan te passen valt. Uiteindelijk bijna 10 kg afgevallen zonder het gevoel gehad te hebben dat ik op een restrictief dieet zat. Ik raad het iedereen aan!
Sanne Sanne schreef op 13 september 2019 om 09:33:
Met nog één maand te gaan (van de zes) ben ik 8 kilo lichter en 11 jaar jonger - qua metabole leeftijd dan. En het ging in die vijf maanden echt niet de hele tijd perfect. Het belangrijkste inzicht dat ik in mijn tijd bij Marjoleine heb opgedaan, is dat ik altijd weer kan terugkeren naar het basismenu en de 10.000 stappen per dag. En dat mijn lichaam daar dan ook weer positief op reageert. Die gereedschappen voor een gezonde leefstijl zitten mijn hele verdere leven in mijn rugzak.
Frederiek Frederiek schreef op 1 september 2019 om 16:41:
Toen ik na veel trainen een 5km hardloopwedstrijd met succes volbracht kon ik niet eens trots zijn. Toen ik de foto's zag wist ik dat het tijd was te veranderen. De hulp die Marjoleine me gaf in de sessies,op de WhatsApp en met de mail was super. Ze bracht structuur en evenwicht in mijn bewegings- en eetpatroon. Iets wat je gewoon leert en nooit meer hoeft te vergeten. Ik ben blij dat ik mijn kinderen kan laten zien dat je lekker kunt eten, soms mag snoepen en gezond en fit kan zijn tegelijkertijd. Op dit moment bezig met de laatste loodjes, daarna ga ik stabiliseren. Ik kan weer met trots naar mezelf kijken dankzij mezelf én Marjoleine!
Elvira Elvira schreef op 11 augustus 2019 om 14:57:
het was bijna kerstmis 2018 toen ik via het LUMC bij Marjoleine terecht kwam! Wat een opluchting dat er iemand was die mij misschien kon helpen! Ik heb veel buikproblemen en had nog een pittige operatie aan mijn buik in het verschiet! Marjoleine heeft mij geholpen om in de moeilijkste tijd van het jaar te starten met een loopprogramma en mijn eetpatroon aan te passen! Ik ben het afgelopen half jaar 12 kilo kwijt geraakt en voel mij daar zeer prettig bij! Op het moment sta ik even stil in het afvallen, maar heb inmiddels 2 grote buikoperaties achter de rug en kan nog niet helemaal het loopprogramma volgen! Maar....... Ik kom niet aan!! Mijn dank is groot en ik kan het een ieder aanraden om de hulp van Marjoleine te gebruiken! Ze is altijd positief, hoe klein je stapjes ook zijn! En een luisterend oor in pittige tijden is ook goud waard!
Marion Marion schreef op 7 augustus 2019 om 16:40:
Van (net) obesitas naar (bijna) gezond gewicht in één traject.
Waanzinnig gewoon! Dat was mij zonder Marjoleine niet gelukt. Dan was ik al eerder gestopt. Dan had ik 10 tot 15 kilo al een hele prestatie gevonden. (Heb ik eerder zelf ook gedaan, zonder begeleiding koolhydratenarm. Zat er zo weer aan toen ik weer gewoon ging eten.) In eerste instantie ging ik ook voor 15 kilo's, maar de kilo's gingen zo hard dat ik mijn streefgewicht twee keer aangepast heb. Het kostte mij soms best wel moeite om ' s avonds in de vrieskou nog kilometers te maken. Ik wist dat ik elke paar weken weer op de weegschaal moest en het zou mij niet gebeuren dat ik niets afgevallen was. Dat had ik in mijn hoofd en daardoor ging ik gewoon, weer of geen weer. Nadat ik 22 kilo kwijt was besloot ik de stabilisatiefase in te gaan. Dat vond ik belangrijker dan nog 3 kilo's af te vallen en op gezond gewicht te komen. Nu doe ik mijn best om op dit gewicht te blijven. Soms zie ik dat ik iets aangekomen ben, dan let ik weer even iets beter op, zodat ik niet terugval. Door zo'n traject bij Marjolein te doorlopen ben je bewuster bezig met je gezondheid. Eigenlijk weet je heel veel al, maar sta je er zelden rustig bij stil. Nu ben je er veel bewuster mee bezig en maak je het eigen. Je zet jezelf eventjes op de eerste plaats en het versloft niet in drukke tijden.
Caroline Caroline schreef op 16 juli 2019 om 16:21:
Marjoleine heeft mij geholpen om na m’n studententijd een gezond eetschema en -patroon te ontwikkelen. Een dieet wil ik het voedingsplan van Marjoleine niet noemen, want in tegenstelling tot andere diëten die ik heb uitgeprobeerd, is het plan dat ik samen met Marjoleine op heb gesteld wel goed vol te houden.
Naast het voedingsschema heeft Marjoleines coaching en begeleiding mij enorm geholpen bij het bereiken van mijn ideale gewicht.
Ik heb enorm blij dat ik deze stap heb gezet, want na lange tijd met mijn gewicht te hebben geworsteld heb ik nu eindelijk het gevoel grip te hebben!
Antoinette Boetekees Antoinette Boetekees schreef op 19 mei 2019 om 19:27:
Superblij dat ik deze stap genomen heb om naar Marjoleine te gaan. Ook ik worstelde al jaren met mijn gewicht. Dieten noem ze maar op, alles zo'n beetje geprobeerd. Maar bewegen en een verandering in je eetpatroon is mijns inziens het allerbelangrijkst. Iedere dag 10.000 stappen. Daarnaast een verandering van je leefwijze en het fantastisch coachen van Marjoleine hebben mij geholpen te bereiken wat ik nu al hebt bereikt. Last but not least daardoor ook kunnen stoppen met de medicijnen tegen hoge bloeddruk. Marjoleine bedankt voor deze stap in de goede richting
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.