Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.142.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Sanne Sanne heeft geschreven op 13 september 2019 om 09:33
Met nog één maand te gaan (van de zes) ben ik 8 kilo lichter en 11 jaar jonger - qua metabole leeftijd dan. En het ging in die vijf maanden echt niet de hele tijd perfect. Het belangrijkste inzicht dat ik in mijn tijd bij Marjoleine heb opgedaan, is dat ik altijd weer kan terugkeren naar het basismenu en de 10.000 stappen per dag. En dat mijn lichaam daar dan ook weer positief op reageert. Die gereedschappen voor een gezonde leefstijl zitten mijn hele verdere leven in mijn rugzak.
Frederiek Frederiek heeft geschreven op 1 september 2019 om 16:41
Toen ik na veel trainen een 5km hardloopwedstrijd met succes volbracht kon ik niet eens trots zijn. Toen ik de foto's zag wist ik dat het tijd was te veranderen. De hulp die Marjoleine me gaf in de sessies,op de WhatsApp en met de mail was super. Ze bracht structuur en evenwicht in mijn bewegings- en eetpatroon. Iets wat je gewoon leert en nooit meer hoeft te vergeten. Ik ben blij dat ik mijn kinderen kan laten zien dat je lekker kunt eten, soms mag snoepen en gezond en fit kan zijn tegelijkertijd. Op dit moment bezig met de laatste loodjes, daarna ga ik stabiliseren. Ik kan weer met trots naar mezelf kijken dankzij mezelf én Marjoleine!
Elvira Elvira heeft geschreven op 11 augustus 2019 om 14:57
het was bijna kerstmis 2018 toen ik via het LUMC bij Marjoleine terecht kwam! Wat een opluchting dat er iemand was die mij misschien kon helpen! Ik heb veel buikproblemen en had nog een pittige operatie aan mijn buik in het verschiet! Marjoleine heeft mij geholpen om in de moeilijkste tijd van het jaar te starten met een loopprogramma en mijn eetpatroon aan te passen! Ik ben het afgelopen half jaar 12 kilo kwijt geraakt en voel mij daar zeer prettig bij! Op het moment sta ik even stil in het afvallen, maar heb inmiddels 2 grote buikoperaties achter de rug en kan nog niet helemaal het loopprogramma volgen! Maar....... Ik kom niet aan!! Mijn dank is groot en ik kan het een ieder aanraden om de hulp van Marjoleine te gebruiken! Ze is altijd positief, hoe klein je stapjes ook zijn! En een luisterend oor in pittige tijden is ook goud waard!
Marion Marion heeft geschreven op 7 augustus 2019 om 16:40
Van (net) obesitas naar (bijna) gezond gewicht in één traject.
Waanzinnig gewoon! Dat was mij zonder Marjoleine niet gelukt. Dan was ik al eerder gestopt. Dan had ik 10 tot 15 kilo al een hele prestatie gevonden. (Heb ik eerder zelf ook gedaan, zonder begeleiding koolhydratenarm. Zat er zo weer aan toen ik weer gewoon ging eten.) In eerste instantie ging ik ook voor 15 kilo's, maar de kilo's gingen zo hard dat ik mijn streefgewicht twee keer aangepast heb. Het kostte mij soms best wel moeite om ' s avonds in de vrieskou nog kilometers te maken. Ik wist dat ik elke paar weken weer op de weegschaal moest en het zou mij niet gebeuren dat ik niets afgevallen was. Dat had ik in mijn hoofd en daardoor ging ik gewoon, weer of geen weer. Nadat ik 22 kilo kwijt was besloot ik de stabilisatiefase in te gaan. Dat vond ik belangrijker dan nog 3 kilo's af te vallen en op gezond gewicht te komen. Nu doe ik mijn best om op dit gewicht te blijven. Soms zie ik dat ik iets aangekomen ben, dan let ik weer even iets beter op, zodat ik niet terugval. Door zo'n traject bij Marjolein te doorlopen ben je bewuster bezig met je gezondheid. Eigenlijk weet je heel veel al, maar sta je er zelden rustig bij stil. Nu ben je er veel bewuster mee bezig en maak je het eigen. Je zet jezelf eventjes op de eerste plaats en het versloft niet in drukke tijden.
Caroline Caroline heeft geschreven op 16 juli 2019 om 16:21
Marjoleine heeft mij geholpen om na m’n studententijd een gezond eetschema en -patroon te ontwikkelen. Een dieet wil ik het voedingsplan van Marjoleine niet noemen, want in tegenstelling tot andere diëten die ik heb uitgeprobeerd, is het plan dat ik samen met Marjoleine op heb gesteld wel goed vol te houden.
Naast het voedingsschema heeft Marjoleines coaching en begeleiding mij enorm geholpen bij het bereiken van mijn ideale gewicht.
Ik heb enorm blij dat ik deze stap heb gezet, want na lange tijd met mijn gewicht te hebben geworsteld heb ik nu eindelijk het gevoel grip te hebben!
Antoinette Boetekees Antoinette Boetekees heeft geschreven op 19 mei 2019 om 19:27
Superblij dat ik deze stap genomen heb om naar Marjoleine te gaan. Ook ik worstelde al jaren met mijn gewicht. Dieten noem ze maar op, alles zo'n beetje geprobeerd. Maar bewegen en een verandering in je eetpatroon is mijns inziens het allerbelangrijkst. Iedere dag 10.000 stappen. Daarnaast een verandering van je leefwijze en het fantastisch coachen van Marjoleine hebben mij geholpen te bereiken wat ik nu al hebt bereikt. Last but not least daardoor ook kunnen stoppen met de medicijnen tegen hoge bloeddruk. Marjoleine bedankt voor deze stap in de goede richting
Chrysa Chrysa heeft geschreven op 10 mei 2019 om 06:54
I am so happy that my doctor from LUMC in Leiden recommended Marjoleine to me as a highly skilled and successful professional in the field of healthy lifestyle and coaching.
20kg truly disappeared from my body, allowing me to feel myself again. Marjoleine has the expertise to provide the right practical tips and advice to every individual to help in their weight loss journey. She doesn't sell a program that you need to follow she provides you with a resource that she teaches you how to use. In this way I learned how to take ownership of my choices, which made me so more motivated and confident to continue that I would never want to go back to over eating again. Last, I found that Marjolein has taught me how to regulate my emotional eating habits by helping me become more aware of those moments and providing me with concrete and manageable suggestions. Her support in helping me to get exercise was also very valuable. I'm impressed with how she combines her expertise with such an approachable and personal way to her clients. Marjoleine, I simply cannot thank you enough for helping me gain my health and for the lessons I have learned in so many levels during the process. Thank you so much for everything!
Carlijn Carlijn heeft geschreven op 24 april 2019 om 10:26
Iedere dag is een goede dag om te starten met gewicht te verliezen en je levensstijl aan te passen! Dat weet ik nu. En nu ik terug kijk op het afgelopen half jaar had ik gewild dat Marjoleine eerder op mijn pad was gekomen. Ik sta nu veel positiever in het leven en ben weer blij met mezelf en het belangrijkst is dat ik aan mijn gezondheid aan het werken ben doordat mijn buikvet in een half jaar al sterk verminderd is. Marjoleine is een fantastische vrouw waar je echt open en eerlijk over je eigen gedrag kunt praten. Zij zal je nooit veroordelen maar altijd positief coachen in je afvalproces. Door het maken van stappen, en (deels) andere keuzes in mijn eetpatroon ben ik al behoorlijk wat gewicht verloren. En het belangrijkste is dat ik er vertrouwen in heb dat ik mijn levensstijl blijvend aan het veranderen ben waardoor ik over een half jaar op mijn geluksgewicht (een gezond BMI) kan zitten.
Anneke Anneke heeft geschreven op 7 april 2019 om 19:23
Stappen maken!!!!!!!
ik ben 67 jaar en na 3 heup operaties (2012-2016-2018) had ik de hoop in oktober 2018 weer mee te lopen met de 10.000 stappen tocht vanuit Noordwijkerhout. Helaas lukte het me niet en na 30 minuten ben ik afgehaakt.
Omdat ik na afloop wel naar het startpunt ben terug gegaan om gebruik te maken van het gratis meet/weeg moment. Ik schrok dat ik veel kilo's zwaarder was geworden door mijn efficiënte manier van bewegen. Ik ging nog maar een keer per dag in huis naar boven en beneden. Deed alles op de fiets. Door jarenlange pijn en ongemak was ik het lopen ontwent. Op advies van Marjoleine ben ik langzaam begonnen met lopen. waarbij mijn maximale grens op 6000 stappen per dag ligt. Maar na 3 maanden lukte het me wel een paar keer per week om 8 of 9 duizend stappen te zetten. Daarnaast paste ik ook mijn voedingspatroon aan. Ik at veel fruit maar ook onregelmatig.
Ik heb mijn fruit gebruik terug gebracht naar 2 stuks per dag. Door meer te lopen in plaats van de fiets pakken en structuur in mijn voedingspatroon. B.v. geen alcohol tijdens mijn kaartmiddagen. Ik beperk dit nu tot feestjes.
In de 3 maanden ben ik 8.5 kg afgevallen.
Inmiddels heb ik zoveel spieren opgebouwd dat ik in april de 10.000 stappentocht kon meelopen. Daarmee is de kwaliteit van mijn leven stukken verbeterd.
L.W. L.W. heeft geschreven op 12 maart 2019 om 13:40
Via via ben ik bij Marjoleine terecht gekomen. Ik had in mijn omgeving gezien hoe goed zij mensen had geholpen en wilde dat ook graag. Ik ben ontzettend blij met de hulp die ik heb gekregen en weet zeker dat ik hier altijd iets aan zal hebben. In andere ervaringen staat het ook al, maar het is vooral heel haalbaar en duurzaam wat Marjoleine je leert. Mijn relatie met eten is veel beter geworden, ik denk er veel minder over na en maak me er minder druk om, wat voor mij het aller belangrijkste is. Heel erg bedankt!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.