Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.254.197 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
136 berichten.
Chrysa Chrysa schreef op 10 mei 2019 om 06:54:
I am so happy that my doctor from LUMC in Leiden recommended Marjoleine to me as a highly skilled and successful professional in the field of healthy lifestyle and coaching.
20kg truly disappeared from my body, allowing me to feel myself again. Marjoleine has the expertise to provide the right practical tips and advice to every individual to help in their weight loss journey. She doesn't sell a program that you need to follow she provides you with a resource that she teaches you how to use. In this way I learned how to take ownership of my choices, which made me so more motivated and confident to continue that I would never want to go back to over eating again. Last, I found that Marjolein has taught me how to regulate my emotional eating habits by helping me become more aware of those moments and providing me with concrete and manageable suggestions. Her support in helping me to get exercise was also very valuable. I'm impressed with how she combines her expertise with such an approachable and personal way to her clients. Marjoleine, I simply cannot thank you enough for helping me gain my health and for the lessons I have learned in so many levels during the process. Thank you so much for everything!
Carlijn Carlijn schreef op 24 april 2019 om 10:26:
Iedere dag is een goede dag om te starten met gewicht te verliezen en je levensstijl aan te passen! Dat weet ik nu. En nu ik terug kijk op het afgelopen half jaar had ik gewild dat Marjoleine eerder op mijn pad was gekomen. Ik sta nu veel positiever in het leven en ben weer blij met mezelf en het belangrijkst is dat ik aan mijn gezondheid aan het werken ben doordat mijn buikvet in een half jaar al sterk verminderd is. Marjoleine is een fantastische vrouw waar je echt open en eerlijk over je eigen gedrag kunt praten. Zij zal je nooit veroordelen maar altijd positief coachen in je afvalproces. Door het maken van stappen, en (deels) andere keuzes in mijn eetpatroon ben ik al behoorlijk wat gewicht verloren. En het belangrijkste is dat ik er vertrouwen in heb dat ik mijn levensstijl blijvend aan het veranderen ben waardoor ik over een half jaar op mijn geluksgewicht (een gezond BMI) kan zitten.
Anneke Anneke schreef op 7 april 2019 om 19:23:
Stappen maken!!!!!!!
ik ben 67 jaar en na 3 heup operaties (2012-2016-2018) had ik de hoop in oktober 2018 weer mee te lopen met de 10.000 stappen tocht vanuit Noordwijkerhout. Helaas lukte het me niet en na 30 minuten ben ik afgehaakt.
Omdat ik na afloop wel naar het startpunt ben terug gegaan om gebruik te maken van het gratis meet/weeg moment. Ik schrok dat ik veel kilo's zwaarder was geworden door mijn efficiënte manier van bewegen. Ik ging nog maar een keer per dag in huis naar boven en beneden. Deed alles op de fiets. Door jarenlange pijn en ongemak was ik het lopen ontwent. Op advies van Marjoleine ben ik langzaam begonnen met lopen. waarbij mijn maximale grens op 6000 stappen per dag ligt. Maar na 3 maanden lukte het me wel een paar keer per week om 8 of 9 duizend stappen te zetten. Daarnaast paste ik ook mijn voedingspatroon aan. Ik at veel fruit maar ook onregelmatig.
Ik heb mijn fruit gebruik terug gebracht naar 2 stuks per dag. Door meer te lopen in plaats van de fiets pakken en structuur in mijn voedingspatroon. B.v. geen alcohol tijdens mijn kaartmiddagen. Ik beperk dit nu tot feestjes.
In de 3 maanden ben ik 8.5 kg afgevallen.
Inmiddels heb ik zoveel spieren opgebouwd dat ik in april de 10.000 stappentocht kon meelopen. Daarmee is de kwaliteit van mijn leven stukken verbeterd.
L.W. L.W. schreef op 12 maart 2019 om 13:40:
Via via ben ik bij Marjoleine terecht gekomen. Ik had in mijn omgeving gezien hoe goed zij mensen had geholpen en wilde dat ook graag. Ik ben ontzettend blij met de hulp die ik heb gekregen en weet zeker dat ik hier altijd iets aan zal hebben. In andere ervaringen staat het ook al, maar het is vooral heel haalbaar en duurzaam wat Marjoleine je leert. Mijn relatie met eten is veel beter geworden, ik denk er veel minder over na en maak me er minder druk om, wat voor mij het aller belangrijkste is. Heel erg bedankt!
Jordi Jordi schreef op 4 februari 2019 om 11:40:
Mijn naam is Jordi en ik ben al een hele lange tijd het gevecht aangegaan met mijn eetpatroon en eetgewoontes, ik had zoiets hoe doorbreek ik dit. Ik ben halverwege 2018 bij Marjoleine begonnen. Ik kwam haar tegen op het internet toen ik naar een voedingscoach zocht. Ik vond het belangrijker gecoached te worden dan alleen een dieet te volgen. Ik wilde tips, tricks, structuur over hoe te eten, wat te eten, wanneer etc. Wat ik ook belangrijk vond: hoe hou ik vast wat ik wel en niet moet doen. Het is me gelukt anders te eten, vol te houden en kilo's kwijt te raken. Ik ben super blij met het resultaat en de inzichten. dankjewel Marjoleine, je hebt me geholpen deze te winnen, ik ben heel blij! Gr Jordi
Joke Joke schreef op 31 januari 2019 om 12:51:
Als diabeet (type 1), en inmiddels 61 jaar oud, dacht ik dat afvallen voor mij niet meer mogelijk was. Ik at al weinig, vond ik, en zag geen mogelijkheden om gewicht te verliezen..Toen mijn dochter thuiskwam met enthousiaste verhalen over Marjoleine, vond ik dat dit mijn kans was om samen met mijn dochter de strijd tegen de kilo's aan te gaan.
Nu, 4 maanden later, ben ik 9 kilo kwijt en ik voel me een stuk fitter. Ik wil nog eens 9 kilo kwijt, en denk dat me dat ook gaat lukken. Het afvallen gaat niet snel, maar heel gestaag. Ik hoef geen honger te lijden, want ik mag genoeg eten. Het geheim zit hem in de 10.000 stappen, die je dagelijks zou moeten lopen. Ik kom niet tot 10.000, maar 8.000 per dag red ik wel. Nu ik ook gestopt ben met dagelijks wijn drinken, wat een vast gewoonte geworden was, voel ik me minder moe en veel uitgeruster.
Ik kan Marjoleine van harte aanbevelen: ze is heel aardig en geeft veel handige tips, die het wijzigen van je eetpatroon goed ondersteunen, zoals het dagelijks gebruik van Skyr of magere kwark.
Bedenk dat het geld dat je aan een half jaar begeleiding door Marjoleine uitgeeft, heel snel terugverdiend is aan de boodschappen.
Marleen Marleen schreef op 10 januari 2019 om 13:55:
Na de geboorte van mijn tweede kind heb ik besloten om mijn gewicht aan te pakken. Dit om mijzelf maar ook zeker mijn kinderen een gezonde leefstijl aan te leren. Zes weken na de bevalling ben ik gestart. Dat was niet eenvoudig. Op dit moment, (mijn zoontje is 7 maanden) ben ik op mijn 'aanvaardbare' gewicht en is mijn gewenste gewicht nog een klein stapje weg. Ondanks de grote impact van 2 kleine kinderen, een werkweek van 4 dagen, een partner die veel werkt, borstvoeding geven tot 7 maanden (nu afgebouwd) gaan de cijfers op de weegschaal nog steeds naar beneden. Ik heb van Marjoleine geleerd om beter voor mijzelf te zorgen en trots te zijn op wat ik nu bereikt heb. Marjoleine, ontzettend bedankt!!
Annet Annet schreef op 5 december 2018 om 22:46:
Al een aantal jaar was ik bezig met mijn gewicht. Proberen af te vallen en vervolgens weer aankomen. Ik werd steeds zwaarder in plaats van lichter.
Marjoleine heeft mij echt goed kunnen helpen door het voor mij inzichtelijk te maken hoe teveel eten ook te maken heeft met gedrag. En dat je door te bewegen in combinatie met een goed en haalbaar dieet, naar je streefgewicht kunt komen en hoe je daar kunt blijven. Marjoleine weet op een goede manier aan te sluiten bij wat ik nodig heb. In een half jaar ben ik 16 kilo afgevallen. Ik ben super trots op 'ons' resultaat. Bedankt Marjoleine!
Isabelle Isabelle schreef op 3 oktober 2018 om 10:19:
2 jaar geleden ben ik uit huis gegaan en in een studentenhuis gaan wonen. Ik vond het erg lastig om gezonde maaltijden te koken en was in deze twee jaar ook veel aangekomen. Deze kilo's wilde ik ook graag weer kwijt! Het leek mij een goed idee om naar Marjoleine te gaan, zodat ik kon leren gezond af te vallen. Naast het geven van een gezond en haalbaar dieet (met nadruk op haalbaar!) heb ik ook veel geleerd over het belang van genoeg beweging. Marjoleine geeft goede tips en een steuntje in de rug om een nieuwe leefstijl aan te nemen, en dat heeft gewerkt! Ik ben heel dankbaar voor de dingen die ze mij heeft bijgeleerd en de ondersteuning die ze mij bood in het proces.
H.B. H.B. schreef op 29 september 2018 om 06:31:
Ik was in een jaar of 5, 6 telkens een beetje zwaarder geworden. Afvallen lukte me steeds wel voor even, maar na een week of wat verslapte mijn inzet en kwam ik net zo hard weer aan. Zo werd mijn gewicht een vervelend 'dingetje' in mijn leven. Inmiddels ben ik bijna 8 kilo kwijt. Het belangrijkste is dat ik nu nieuwe eetgewoontes heb aangeleerd, die ook echt als een gewoonte voelen en dus structureel verbeterd zijn. Ik ben niet heel anders gaan avondeten, maar mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes zijn wel anders. Alleen dat helpt al enorm. Ik heb veel geleerd van Marjoleine. Ze weet veel, geeft slimme, praktische tips en is een super hartelijk en fijn iemand. Ik voel me altijd fijn als ik bij haar de deur weer uitloop, ook als ik een keer minder ben afgevallen dan ik had gehoopt. Ik ben heel blij dat ik naar haar toe ben gegaan.
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.