Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.142.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Jordi Jordi heeft geschreven op 4 februari 2019 om 11:40
Mijn naam is Jordi en ik ben al een hele lange tijd het gevecht aangegaan met mijn eetpatroon en eetgewoontes, ik had zoiets hoe doorbreek ik dit. Ik ben halverwege 2018 bij Marjoleine begonnen. Ik kwam haar tegen op het internet toen ik naar een voedingscoach zocht. Ik vond het belangrijker gecoached te worden dan alleen een dieet te volgen. Ik wilde tips, tricks, structuur over hoe te eten, wat te eten, wanneer etc. Wat ik ook belangrijk vond: hoe hou ik vast wat ik wel en niet moet doen. Het is me gelukt anders te eten, vol te houden en kilo's kwijt te raken. Ik ben super blij met het resultaat en de inzichten. dankjewel Marjoleine, je hebt me geholpen deze te winnen, ik ben heel blij! Gr Jordi
Joke Joke heeft geschreven op 31 januari 2019 om 12:51
Als diabeet (type 1), en inmiddels 61 jaar oud, dacht ik dat afvallen voor mij niet meer mogelijk was. Ik at al weinig, vond ik, en zag geen mogelijkheden om gewicht te verliezen..Toen mijn dochter thuiskwam met enthousiaste verhalen over Marjoleine, vond ik dat dit mijn kans was om samen met mijn dochter de strijd tegen de kilo's aan te gaan.
Nu, 4 maanden later, ben ik 9 kilo kwijt en ik voel me een stuk fitter. Ik wil nog eens 9 kilo kwijt, en denk dat me dat ook gaat lukken. Het afvallen gaat niet snel, maar heel gestaag. Ik hoef geen honger te lijden, want ik mag genoeg eten. Het geheim zit hem in de 10.000 stappen, die je dagelijks zou moeten lopen. Ik kom niet tot 10.000, maar 8.000 per dag red ik wel. Nu ik ook gestopt ben met dagelijks wijn drinken, wat een vast gewoonte geworden was, voel ik me minder moe en veel uitgeruster.
Ik kan Marjoleine van harte aanbevelen: ze is heel aardig en geeft veel handige tips, die het wijzigen van je eetpatroon goed ondersteunen, zoals het dagelijks gebruik van Skyr of magere kwark.
Bedenk dat het geld dat je aan een half jaar begeleiding door Marjoleine uitgeeft, heel snel terugverdiend is aan de boodschappen.
Marleen Marleen heeft geschreven op 10 januari 2019 om 13:55
Na de geboorte van mijn tweede kind heb ik besloten om mijn gewicht aan te pakken. Dit om mijzelf maar ook zeker mijn kinderen een gezonde leefstijl aan te leren. Zes weken na de bevalling ben ik gestart. Dat was niet eenvoudig. Op dit moment, (mijn zoontje is 7 maanden) ben ik op mijn 'aanvaardbare' gewicht en is mijn gewenste gewicht nog een klein stapje weg. Ondanks de grote impact van 2 kleine kinderen, een werkweek van 4 dagen, een partner die veel werkt, borstvoeding geven tot 7 maanden (nu afgebouwd) gaan de cijfers op de weegschaal nog steeds naar beneden. Ik heb van Marjoleine geleerd om beter voor mijzelf te zorgen en trots te zijn op wat ik nu bereikt heb. Marjoleine, ontzettend bedankt!!
Annet Annet heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:46
Al een aantal jaar was ik bezig met mijn gewicht. Proberen af te vallen en vervolgens weer aankomen. Ik werd steeds zwaarder in plaats van lichter.
Marjoleine heeft mij echt goed kunnen helpen door het voor mij inzichtelijk te maken hoe teveel eten ook te maken heeft met gedrag. En dat je door te bewegen in combinatie met een goed en haalbaar dieet, naar je streefgewicht kunt komen en hoe je daar kunt blijven. Marjoleine weet op een goede manier aan te sluiten bij wat ik nodig heb. In een half jaar ben ik 16 kilo afgevallen. Ik ben super trots op 'ons' resultaat. Bedankt Marjoleine!
Isabelle Isabelle heeft geschreven op 3 oktober 2018 om 10:19
2 jaar geleden ben ik uit huis gegaan en in een studentenhuis gaan wonen. Ik vond het erg lastig om gezonde maaltijden te koken en was in deze twee jaar ook veel aangekomen. Deze kilo's wilde ik ook graag weer kwijt! Het leek mij een goed idee om naar Marjoleine te gaan, zodat ik kon leren gezond af te vallen. Naast het geven van een gezond en haalbaar dieet (met nadruk op haalbaar!) heb ik ook veel geleerd over het belang van genoeg beweging. Marjoleine geeft goede tips en een steuntje in de rug om een nieuwe leefstijl aan te nemen, en dat heeft gewerkt! Ik ben heel dankbaar voor de dingen die ze mij heeft bijgeleerd en de ondersteuning die ze mij bood in het proces.
H.B. H.B. heeft geschreven op 29 september 2018 om 06:31
Ik was in een jaar of 5, 6 telkens een beetje zwaarder geworden. Afvallen lukte me steeds wel voor even, maar na een week of wat verslapte mijn inzet en kwam ik net zo hard weer aan. Zo werd mijn gewicht een vervelend 'dingetje' in mijn leven. Inmiddels ben ik bijna 8 kilo kwijt. Het belangrijkste is dat ik nu nieuwe eetgewoontes heb aangeleerd, die ook echt als een gewoonte voelen en dus structureel verbeterd zijn. Ik ben niet heel anders gaan avondeten, maar mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes zijn wel anders. Alleen dat helpt al enorm. Ik heb veel geleerd van Marjoleine. Ze weet veel, geeft slimme, praktische tips en is een super hartelijk en fijn iemand. Ik voel me altijd fijn als ik bij haar de deur weer uitloop, ook als ik een keer minder ben afgevallen dan ik had gehoopt. Ik ben heel blij dat ik naar haar toe ben gegaan.
Katharina Katharina heeft geschreven op 3 september 2018 om 12:36
Enkele maanden geleden heb ik contact opgenomen met Marjoleine omdat ik op zoek was naar hulp om af te vallen. Marjoleine heeft mij geholpen mijn voedings- en beweegpatroon te verbeteren en weer controle over mijn eetgedrag te krijgen. Het programma is makkelijk toe te passen in mijn leven. Ik zou nog steeds alles kunnen eten (alleen met mate) en er is altijd ruimte voor en ‘genietmomentje’. Ik loop dagelijks mijn 10.000 stappen en geniet er echt van.
Ik ben heel dankbaar voor haar ondersteuning: Marjoleine was mijn stok achter de deur maar ze was ook steeds begrijpend en hartelijk. Dank zij 'Beweeg je leven‘ ben ik inmiddels meer dan 20kg kwijt. Ik voel me gezonder en zit eindelijk weer lekker in mijn vel.
Arthur Arthur heeft geschreven op 18 juli 2018 om 19:29
Na een turbulente periode wilde ik graag een gezondere levensstijl aannemen en kwam via via bij Marjoleine terecht. Na het eerste oriënterende gesprek was ik direct positief gestemd over de methode en besloten we aan de slag te gaan met het traject. Met kennis en kunde (en uiteraard inzet van mijn kant) wist Marjoleine mij in 5 maanden tijd 12,8 kg af te laten vallen, en heeft mij voor de rest van het leven geleerd hoe ik structuur moest aanbrengen in mijn voeding, lichaamsbeweging en mindset.
Cynthia Cynthia heeft geschreven op 12 juli 2018 om 19:41
'Beweeg je leven' heeft mijn leven totaal veranderd, op een zeer positieve manier. Mijn voornaamste doel was een gezonder leven, meer bewegen en gezonder eten. Onder begeleiding van Marjoleine ging mij dat gemakkelijk af. Nu, 6 maanden later, ben ik 18 kilo lichter en is deze levensstijl onderdeel van mijn leven geworden. Zonder moeite te doen gaat het gezonde leven verder. Het mooie aan dit programma is dat het niet voor even is, maar het blijft bij je.
Barbara Barbara heeft geschreven op 11 juli 2018 om 08:12
Dankzij Marjoleine heb ik een gezonder eet- en beweegpatroon gekregen. De 10.000 stappen per dag in combinatie met gezond en regelmatig eten hebben er voor gezorgd dat ik in een half jaar tijd 10 kilo ben afgevallen. Dankzij de tips van Marjoleine heb ik er alle vertrouwen in dat ik dit ook vast kan houden en misschien nog wel wat af kan vallen. Ik kom zeker af en toe nog even langs voor een duwtje in de rug!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.