Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.254.197 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
136 berichten.
Katharina Katharina schreef op 3 september 2018 om 12:36:
Enkele maanden geleden heb ik contact opgenomen met Marjoleine omdat ik op zoek was naar hulp om af te vallen. Marjoleine heeft mij geholpen mijn voedings- en beweegpatroon te verbeteren en weer controle over mijn eetgedrag te krijgen. Het programma is makkelijk toe te passen in mijn leven. Ik zou nog steeds alles kunnen eten (alleen met mate) en er is altijd ruimte voor en ‘genietmomentje’. Ik loop dagelijks mijn 10.000 stappen en geniet er echt van.
Ik ben heel dankbaar voor haar ondersteuning: Marjoleine was mijn stok achter de deur maar ze was ook steeds begrijpend en hartelijk. Dank zij 'Beweeg je leven‘ ben ik inmiddels meer dan 20kg kwijt. Ik voel me gezonder en zit eindelijk weer lekker in mijn vel.
Arthur Arthur schreef op 18 juli 2018 om 19:29:
Na een turbulente periode wilde ik graag een gezondere levensstijl aannemen en kwam via via bij Marjoleine terecht. Na het eerste oriënterende gesprek was ik direct positief gestemd over de methode en besloten we aan de slag te gaan met het traject. Met kennis en kunde (en uiteraard inzet van mijn kant) wist Marjoleine mij in 5 maanden tijd 12,8 kg af te laten vallen, en heeft mij voor de rest van het leven geleerd hoe ik structuur moest aanbrengen in mijn voeding, lichaamsbeweging en mindset.
Cynthia Cynthia schreef op 12 juli 2018 om 19:41:
'Beweeg je leven' heeft mijn leven totaal veranderd, op een zeer positieve manier. Mijn voornaamste doel was een gezonder leven, meer bewegen en gezonder eten. Onder begeleiding van Marjoleine ging mij dat gemakkelijk af. Nu, 6 maanden later, ben ik 18 kilo lichter en is deze levensstijl onderdeel van mijn leven geworden. Zonder moeite te doen gaat het gezonde leven verder. Het mooie aan dit programma is dat het niet voor even is, maar het blijft bij je.
Barbara Barbara schreef op 11 juli 2018 om 08:12:
Dankzij Marjoleine heb ik een gezonder eet- en beweegpatroon gekregen. De 10.000 stappen per dag in combinatie met gezond en regelmatig eten hebben er voor gezorgd dat ik in een half jaar tijd 10 kilo ben afgevallen. Dankzij de tips van Marjoleine heb ik er alle vertrouwen in dat ik dit ook vast kan houden en misschien nog wel wat af kan vallen. Ik kom zeker af en toe nog even langs voor een duwtje in de rug!
Esther Esther schreef op 21 mei 2018 om 20:52:
Vorig jaar toen ik op mijn werk terug kwam na mijn zwangerschapsverlof zag ik twee collega's die ontzettend veel afgevallen waren. Ze zagen er fantastisch uit! Ik vroeg hoe ze dat voor elkaar hadden gekregen en beide waren ze bij Marjoleine geweest. Mijn nieuwsgierigheid was getriggerd en ik heb een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Duidelijke doelstelling, geen poes pas en gewoon normaal eten. Ik heb een gezin met drie jonge kids en wilde gewoon met de rest van de familie mee kunnen eten. Met goede moed begonnen en het ging ontzettend goed. Na aanschaf van een fitbit nog meer motivatie gekregen om te bewegen. Nu inmiddels een jaar verder en al bijna een half jaar stabiel in mijn gewicht, 13 kilo kwijt! Nog iedere dag ben ik hier ontzettend blij mee en is het echt een andere levensstijl geworden: bewust zijn van wat je eet en bewust worden van hoeveel je beweegt. Ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb en erg tevreden met de duidelijke adviezen van Marjoleine en de stok achter de deur, want deze had ik in het begin wel nodig :)
Maddy Maddy schreef op 3 april 2018 om 11:28:
Ik ben heel blij dat ik contact heb opgenomen met Marjoleine. Ik kan echt niet meer zonder mijn fitbit, beweeg veel meer dan voorheen (en uit vrije wil) en heb praktische tips geleerd over gezond eten en toch genieten die ik makkelijk vind uit te voeren in het dagelijks leven. Ik voel me beter (en zie er ook beter uit)! Marjoleine is een prettige en positieve 'stok achter de deur' voor mij en dat werkt!
Charlotte Charlotte schreef op 12 maart 2018 om 17:45:
In september 2017 ben ik begonnen bij Marjoleine. Zij heeft mij ongelofelijk geholpen. Niet alleen om weer op mijn streefgewicht te komen, maar mij ook weer bewust gemaakt van een gezonde levensstijl. Mijn doel was namelijk niet alleen af te vallen, maar mij bovenal bewuster te worden en betere gewoontes aan te leren. Ik vond het erg prettig een 'stok achter de deur te hebben' die me bewust maakte van bepaalde gedragingen, waar ik mezelf misschien minder bewust van was. Het wandelen bleek ik heerlijk te vinden, ook een soort ontspanning naast alle drukte. Marjoleine heeft me ontzettend geholpen! Heel veel dank daarvoor!
Leonoor Leonoor schreef op 8 maart 2018 om 11:48:
De laatste jaren ben ik altijd iets te zwaar geweest en ik hield mezelf altijd voor dat deze extra kilo's zouden verdwijnen wanneer mijn leven regelmatiger zou worden. Mijn leven werd regelmatiger maar ik bleef op hetzelfde gewicht. Marjoleine heeft me geholpen door kleine veranderingen, die ik zelf nauwelijks doorheb. Alles wat ze vertelt is zo logisch, en daardoor was het makkelijk te vewerken. De tips zijn in mijn vaste ritme geslopen, en ik geniet onder andere van de avondwandelingen die ik maak. Ben er erg blij mee, en zou het iedereen aanraden!
Yolanda Yolanda schreef op 3 maart 2018 om 19:07:
Ineens komt de leeftijd 60 om de hoek kijken. Ouder worden prima maar dan wel zo gezond en fit mogelijk.
Om fitter te worden en te zijn moest ik eerst kilo's op een verantwoorde manier kwijt. Leren om op een goede manier met eten om te gaan. Hierin is Marjoleine een grote steun voor mij geweest. Er zijn zeker momenten dat je even terug valt maar het gaat steeds beter om het gelijk weer op te pakken.
De rust nemen en te genieten van wat je eet.
Dan de uitdaging om 10000 stappen te lopen per dag. Je krijgt er energie van en het is heerlijk om je hoofd leeg te maken na een werkdag.
Ook is de huisarts tevreden, bloeddruk gezakt en cholesterol weer normaal.
Dit moet ik vast houden !
Laura van der M. Laura van der M. schreef op 26 februari 2018 om 14:04:
Beweeg Je Leven is een effectief en praktisch programma. Marjoleine geeft je een begrijpelijk advies betreft voeding, bewustwoording én bewegen, dat je zelf in je dagelijks leven moet volgen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe voeding, bewegen en afvallen werkt. Wanneer je leeft volgens deze nieuwe inzichten, dan werkt het en zul je dit blijvend kunnen toepassen in je leven. Ik hoop hier mee op gewicht te blijven.
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.