Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.160.19.155 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
133 berichten.
Berry Berry schreef op 28 november 2017 om 19:40:
Je weet het eigenlijk wel van jezelf. Je bent te zwaar, tijd om er wat aan te doen. Maar waar begin je dan? Als je even op internet kijkt kom je eigenlijk alleen maar de vreemdste dingen tegen en het meeste wat je daar vindt is gericht op vrouwen. Marjolein heeft mij goed advies kunnen geven in wat aan te passen in het eetpatroon, maar ook vooral belangrijk voor mannen, het beweegpatroon. Aan de hand van hoe druk je bent in het dagelijks leven worden er realistische doelen gesteld en krijg je tussentijds feedback. Inmiddels zijn we al goed op weg en voel ik me weer een stuk fitter. Echt een aanrader!
Julie Julie schreef op 24 november 2017 om 21:09:
Een halfjaar nadat ik naar Leiden was verhuisd vanaf mijn ouders was ik best wel wat aangekomen en was ik echt niet meer blij met mezelf als ik in de spiegel keek. Dit was de reden dat ik ben gaan zoeken naar een optie om op een gezonde manier af te vallen en weer blij te zijn met mezelf! Via via ben ik toen bij Marjolein gekomen en is het heel goed bevallen. Altijd wanneer ik bij Marjolein langs kwam en ik ergens mee zat kreeg ik altijd weer goed advies! Ik ben nu een half jaar bezig en stappen halen zit helemaal in mijn systeem en ik ben weer veel blijer in mijn eigen lichaam! Heel erg aan te raden
Emma Emma schreef op 7 november 2017 om 14:39:
Na mijn studenten tijd leek het best lastig te zijn om die extra kilos kwijt te raken, met hulp van Marjoleine kon ik mijn doel bereiken. Na 6 maanden begeleiding kan ik mijn dag niet door heen zonder kwark en 10.000 stappen. Het is een hele fijne manier om af te vallen zonder te voelen dat je op een strikte dieet moet, nu kan ik alsnog gezond eten en ook genieten van een borrel. Heel erg bedankt!
Ronald Verbiest Ronald Verbiest schreef op 7 november 2017 om 11:08:
Sinds 1998 hartpatiënt en dus minder sporten maar nog steeds als hobby's koken en wijn. Geloof me dit is absoluut een desastreuze combinatie voor je lichamelijke conditie. Dus gedreven door mijn echtgenote die ook wat kilo's kwijt wilde naar Marjoleine. Ik had overigens wel gezegd dat ik gewoon alles wilde blijven eten met af en toe een (alcoholisch) drankje erbij, dat een dieet toch niet zou helpen en dat ik zeker niet elke dag zou gaan wandelen want daar heb ik een structurele hekel aan. Ik ben namelijk meer van rennen en fietsen. Enfin dat bleek allemaal achteraf de theorie maar de praktijk werd vervolgens veel mooier dan ik ooit had gedacht. Ik heb Marjoleine leren kennen als een uitermate prettige en aardige persoon die gedreven door haar uitstekende kennis maar ook door haar gerichte, duidelijke maar vooral ook bewustmakende insteek een ieder tot het inzicht kan laten komen dat je bewuster met je leven en vooral de daarvoor benodigde voeding moet omgaan. Ik ben inmiddels sinds vorig jaar september samen met mijn echtgenote 18 kilo afgevallen en dat startte eigenlijk tijdens een beroerde tijd namelijk rond vakantie in een heerlijk land (Griekenland) waar het eten voor ons goddelijk is en vervolgens de feestdagen waarbij je doorgaans door allerlei lekkernijen en traditioneel veel eten natuurlijk heel snel in de verleiding komt van alles te veel te consumeren. Dankzij de coaching van Marloleine zijn we die periode glansrijk door gekomen. En weet je wat? We wandelen 's avonds (soms met een beetje tegenzin door drukte en vermoeidheid) wat af en zijn veel bewuster met kwaliteit en kwantiteit van ons eten bezig en.... het kost helemaal niets; zelfs geen moeite. Het is gewoon een vast onderdeel van onze dag geworden. En natuurlijk snoep ik af en toe stiekem of eet ik meer of zelfs te vet, maar ik moet dan steeds aan die grappige maar o zo belangrijke vraag van Marjoleine denken: "heeft het gesmaakt" of "was het de zonde waard"? en natuurlijk is het antwoord dan ja. En vervolgens komen we dan tot de juiste conclusie dat dit soort uitspattingen niet meer zoals in het verleden structureel moeten worden, maar dat je dat na het genieten van de inname de volgende dag weer gewoon met je nuchtere en bewuste verstand moet herstellen. Kortom als je een uitstekende manier wil vinden om op een prettige manier zelfs met geniet momenten kilo's kwijt te raken en daarbij helder, gricht en plezierig gecoacht wil worden dan kan ik mij geen beter en fijner mens voorstellen dan Marjoleine Klapwijk. Marjoleine dank voor alles tot nu toe en voorlopig ben je nog niet van ons af. Gr Ronald
Marijke Marijke schreef op 6 november 2017 om 16:49:
Wanhopig van alle diëten die niet voor mij werkten en vele kilo's erbij gegeten kwam ik bij Marjoleine terecht. Ben sinds vorig jaar september 18 kg afgevallen op een prettige manier. Voelt absoluut niet als een dieet. Marjoleine is in staat om je op een positieve manier nieuwe inzichten te geven.
Wat mij erg geholpen heeft is de geavanceerde weegschaal van Marjoleine: in het begin super confronterend maar maakt wel duidelijk waar je mee bezig bent.
Ik doe nu een 2e half jaar om dit resultaat vast te houden en ik moet eerlijk zeggen dat ik nu meer moeilijke momenten heb dan tijdens mijn afval periode en dan is het heerlijk om naar Marjoleine te gaan die op een positieve manier met je mee denkt.
Het effect van de 10.000 stappen is ongelooflijk en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet altijd zin hebt maar als ik heb gelopen voel ik me echt goed.
Samengevat: beweeg je leven is een aanrader als je zonder een dieet te volgen op een 'makkelijke' manier wilt afvallen en waarbij je nieuwe inzichten krijgt over je gedrag. Ik heb geleerd om anders tegen voeding aan te kijken. Niet meer van dat mag ik niet maar wil ik dit?
Floor Floor schreef op 1 november 2017 om 11:08:
Ongeveer een half jaar geleden begon ik met de consults bij Marjoleine. De stok achter de deur en de houvast die zij mij gaf maakten dat ik in een korte tijd enorm veel gewicht verloor. Ik zat steeds lekkerder in mijn vel en vond het erg leuk om veel van Marjoleine te leren over voeding, sport, bewegen en over hoe je lijf werkt. Marjoleine geeft veel informatie en komt ook vaak met interessante artikelen die aansluiten op jouw situatie. Naast het feit dat je snel resultaat ziet en veel informatie krijgt, helpt Marjoleine met het creëren van een gevoel van controle over je gedrag. Je leert meer stil te staan bij keuzes en je leert bewuster te leven, te eten en te bewegen. Door de afgelopen maanden ben ik nu 14 kilo lichter, heb ik meer verstand van voeding en veel meer controle over mijn gedrag. Ik voel me energiek en gezond en ben Marjoleine enorm dankbaar! Onwijs fijn om te merken dat je zo makkelijk, zo verantwoord je leven kan beteren!
Lotte Lotte schreef op 18 september 2017 om 08:44:
Al zolang als ik mij kan herinneren ben ik te zwaar geweest. Ik dacht altijd dat dit altijd zo zou blijven, tot ik op een gegeven moment een knop had omgezet. Ik begon zelf met afvallen, maar na een tijdje merkte ik dat ik begeleiding nodig had. Toen ben ik naar Marjoleine gegaan. Dit was de beste beslissing ooit. Ze leerde me een gezond eetpatroon, door middel van een basis menu. De kilo’s vlogen eraf en het heeft geen moment als een dieet gevoeld. Dit vernieuwde eetpatroon in combinatie met de 10.000 stappen per dag is een recept voor succes. Inmiddels ben ik, mede dankzij Marjoleine, bijna 20 kilo afgevallen. Door alle lessen van Marjoleine, weet ik zeker dat ik het nooit meer zo ver laat komen als 1,5 jaar geleden. De 10.000 stappen per dag lopen is inmiddels ook zo'n automatisme geworden, dat ik eigenlijk niet meer zonder kan.
Sanne Sanne schreef op 31 juli 2017 om 21:07:
Dankzij Marjoleine heb ik ervaren dat afvallen helemaal niet zo onmogelijk is als ik dacht! Het was het geld meer dan waard! Ik zit een stuk lekkerder in m'n vel en voel me een stuk vrijer nu ik niet meer constant aan eten denk en aan wat wel en niet 'gezond' is. Ik heb nu een balans gevonden.
Sandra Sandra schreef op 24 juli 2017 om 14:47:
Superenthousiast ben ik over het gemak waarmee ik 14 kilo ben afgevallen onder begeleiding van Marjoleine. Dagelijks meer stappen (sporten deed ik al) en gezonder (maar nog steeds lekker) eten. Dat is alles; en de beloning zie je iedere keer weer op de weegschaal. De informatie is duidelijk en je hoeft er niets geks voor in huis te halen. Ik heb gewoon met mijn gezin meegegeten. Ik kan het iedereen aanraden!
Patricia Patricia schreef op 26 juni 2017 om 18:04:
Toen ik eind januari de eerste afspraak maakte, wilde ik vooral meer grip krijgen op mijn eetgedrag en een paar kilo afvallen zou prettig zijn. Nu ik bijna aan het eind van het programma 'beweeg je leven' ben, ben ik 10 kilo afgevallen! Mensen vragen of ik nu weer gewoon ga eten. Mijn antwoord is dat ik dat juist al die tijd al doe. Door de begeleiding van Marjoleine heb ik geleerd juiste keuzes te maken. Ik voel me fit, zie er goed uit en geniet van het eten. Natuurlijk kost het best moeite om iedere dag de stappen te doen en je eetpatroon aan te passen. Door de begeleiding van Marjoleine is dit heel goed te doen. Het sluit ook gewoon aan bij wat de rest van het gezin eet en doet.
Omdat ik het nog wel een uitdaging vind om het bewegen en het maken van juiste keuzes vol te houden, zal ik ook in de komende tijd regelmatig bij Marjoleine een afspraak maken.
Ik ben heel positief over het programma en ben blij dat ik eraan begonnen ben!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.