Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.142.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Esther Esther heeft geschreven op 21 mei 2018 om 20:52
Vorig jaar toen ik op mijn werk terug kwam na mijn zwangerschapsverlof zag ik twee collega's die ontzettend veel afgevallen waren. Ze zagen er fantastisch uit! Ik vroeg hoe ze dat voor elkaar hadden gekregen en beide waren ze bij Marjoleine geweest. Mijn nieuwsgierigheid was getriggerd en ik heb een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Duidelijke doelstelling, geen poes pas en gewoon normaal eten. Ik heb een gezin met drie jonge kids en wilde gewoon met de rest van de familie mee kunnen eten. Met goede moed begonnen en het ging ontzettend goed. Na aanschaf van een fitbit nog meer motivatie gekregen om te bewegen. Nu inmiddels een jaar verder en al bijna een half jaar stabiel in mijn gewicht, 13 kilo kwijt! Nog iedere dag ben ik hier ontzettend blij mee en is het echt een andere levensstijl geworden: bewust zijn van wat je eet en bewust worden van hoeveel je beweegt. Ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb en erg tevreden met de duidelijke adviezen van Marjoleine en de stok achter de deur, want deze had ik in het begin wel nodig :)
Maddy Maddy heeft geschreven op 3 april 2018 om 11:28
Ik ben heel blij dat ik contact heb opgenomen met Marjoleine. Ik kan echt niet meer zonder mijn fitbit, beweeg veel meer dan voorheen (en uit vrije wil) en heb praktische tips geleerd over gezond eten en toch genieten die ik makkelijk vind uit te voeren in het dagelijks leven. Ik voel me beter (en zie er ook beter uit)! Marjoleine is een prettige en positieve 'stok achter de deur' voor mij en dat werkt!
Charlotte Charlotte heeft geschreven op 12 maart 2018 om 17:45
In september 2017 ben ik begonnen bij Marjoleine. Zij heeft mij ongelofelijk geholpen. Niet alleen om weer op mijn streefgewicht te komen, maar mij ook weer bewust gemaakt van een gezonde levensstijl. Mijn doel was namelijk niet alleen af te vallen, maar mij bovenal bewuster te worden en betere gewoontes aan te leren. Ik vond het erg prettig een 'stok achter de deur te hebben' die me bewust maakte van bepaalde gedragingen, waar ik mezelf misschien minder bewust van was. Het wandelen bleek ik heerlijk te vinden, ook een soort ontspanning naast alle drukte. Marjoleine heeft me ontzettend geholpen! Heel veel dank daarvoor!
Leonoor Leonoor heeft geschreven op 8 maart 2018 om 11:48
De laatste jaren ben ik altijd iets te zwaar geweest en ik hield mezelf altijd voor dat deze extra kilo's zouden verdwijnen wanneer mijn leven regelmatiger zou worden. Mijn leven werd regelmatiger maar ik bleef op hetzelfde gewicht. Marjoleine heeft me geholpen door kleine veranderingen, die ik zelf nauwelijks doorheb. Alles wat ze vertelt is zo logisch, en daardoor was het makkelijk te vewerken. De tips zijn in mijn vaste ritme geslopen, en ik geniet onder andere van de avondwandelingen die ik maak. Ben er erg blij mee, en zou het iedereen aanraden!
Yolanda Yolanda heeft geschreven op 3 maart 2018 om 19:07
Ineens komt de leeftijd 60 om de hoek kijken. Ouder worden prima maar dan wel zo gezond en fit mogelijk.
Om fitter te worden en te zijn moest ik eerst kilo's op een verantwoorde manier kwijt. Leren om op een goede manier met eten om te gaan. Hierin is Marjoleine een grote steun voor mij geweest. Er zijn zeker momenten dat je even terug valt maar het gaat steeds beter om het gelijk weer op te pakken.
De rust nemen en te genieten van wat je eet.
Dan de uitdaging om 10000 stappen te lopen per dag. Je krijgt er energie van en het is heerlijk om je hoofd leeg te maken na een werkdag.
Ook is de huisarts tevreden, bloeddruk gezakt en cholesterol weer normaal.
Dit moet ik vast houden !
Laura van der M. Laura van der M. heeft geschreven op 26 februari 2018 om 14:04
Beweeg Je Leven is een effectief en praktisch programma. Marjoleine geeft je een begrijpelijk advies betreft voeding, bewustwoording én bewegen, dat je zelf in je dagelijks leven moet volgen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe voeding, bewegen en afvallen werkt. Wanneer je leeft volgens deze nieuwe inzichten, dan werkt het en zul je dit blijvend kunnen toepassen in je leven. Ik hoop hier mee op gewicht te blijven.
Laurie Laurie heeft geschreven op 19 februari 2018 om 18:45
Beweeg je leven heeft mij laten inzien dat een gezonde leefstijl en je studententijd prima samen kunnen gaan. Het maken van de juiste keuzes betekent niet dat je niet meer mag genieten van eten/het leven. Marjoleine heeft mij handvatten gegeven waar ik mijn hele leven van kan profiteren.
Rinske Rinske heeft geschreven op 4 februari 2018 om 15:56
Op een, achteraf, verre van ideaal moment in mijn leven besloot ik dat het tijd was om voor mijzelf én mijn gezondheid te kiezen. Er moesten kilo's af, maar meer nog dan dat wilde ik in beweging komen en me fitter voelen. En dat is gelukt! Het was pittig om in een stressvolle periode ook nog eens de comfortzone van 'chocola of chips onder een dekentje op de bank' te verlaten. Maar wat ik nooit had durven hopen, was dat ik die comfort ook bleek te kunnen vinden in heel veel wandelen. En dat je je daar na afloop een stuk gelukkiger en trotser van voelt! Het afvallen ging mij lang niet altijd snel en goed genoeg. Maar Marjoleine wist daarin toch altijd de positieve kanten te benoemen en zo de motivatie erin te houden.
Dankjewel, ik hoop dat er nog vele minkilo's zullen volgen!
Marianne Marianne heeft geschreven op 21 december 2017 om 21:40
Eigenlijk al enige tijd voor mijn gewicht in de 3 cijfers kwam (meer dan 100 kilo dus), wist ik dat ik hier nu toch echt iets aan moest doen. Maar wat?
Op het internet kwam ik op de website van Marjoleine terecht en na een intake heb ik het programma beweeg je leven gevolgd.
Een uitgebalanceerd programma waarin ik al na 4 maanden mijn streefgewicht had bereikt en ik nu, 6 maanden na start, nog meer ben afgevallen.
Het principe: let op wat, wanneer eet en waarom je eet, met daarnaast 10.000 stappen per dag is simpel en zeer effectief.
Ik voel me fitter, zie er beter uit en ben heel gelukkig met het resultaat!
Berry Berry heeft geschreven op 28 november 2017 om 19:40
Je weet het eigenlijk wel van jezelf. Je bent te zwaar, tijd om er wat aan te doen. Maar waar begin je dan? Als je even op internet kijkt kom je eigenlijk alleen maar de vreemdste dingen tegen en het meeste wat je daar vindt is gericht op vrouwen. Marjolein heeft mij goed advies kunnen geven in wat aan te passen in het eetpatroon, maar ook vooral belangrijk voor mannen, het beweegpatroon. Aan de hand van hoe druk je bent in het dagelijks leven worden er realistische doelen gesteld en krijg je tussentijds feedback. Inmiddels zijn we al goed op weg en voel ik me weer een stuk fitter. Echt een aanrader!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.