Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.156.34 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
139 berichten.
Leonoor Leonoor schreef op 8 maart 2018 om 11:48:
De laatste jaren ben ik altijd iets te zwaar geweest en ik hield mezelf altijd voor dat deze extra kilo's zouden verdwijnen wanneer mijn leven regelmatiger zou worden. Mijn leven werd regelmatiger maar ik bleef op hetzelfde gewicht. Marjoleine heeft me geholpen door kleine veranderingen, die ik zelf nauwelijks doorheb. Alles wat ze vertelt is zo logisch, en daardoor was het makkelijk te vewerken. De tips zijn in mijn vaste ritme geslopen, en ik geniet onder andere van de avondwandelingen die ik maak. Ben er erg blij mee, en zou het iedereen aanraden!
Yolanda Yolanda schreef op 3 maart 2018 om 19:07:
Ineens komt de leeftijd 60 om de hoek kijken. Ouder worden prima maar dan wel zo gezond en fit mogelijk.
Om fitter te worden en te zijn moest ik eerst kilo's op een verantwoorde manier kwijt. Leren om op een goede manier met eten om te gaan. Hierin is Marjoleine een grote steun voor mij geweest. Er zijn zeker momenten dat je even terug valt maar het gaat steeds beter om het gelijk weer op te pakken.
De rust nemen en te genieten van wat je eet.
Dan de uitdaging om 10000 stappen te lopen per dag. Je krijgt er energie van en het is heerlijk om je hoofd leeg te maken na een werkdag.
Ook is de huisarts tevreden, bloeddruk gezakt en cholesterol weer normaal.
Dit moet ik vast houden !
Laura van der M. Laura van der M. schreef op 26 februari 2018 om 14:04:
Beweeg Je Leven is een effectief en praktisch programma. Marjoleine geeft je een begrijpelijk advies betreft voeding, bewustwoording én bewegen, dat je zelf in je dagelijks leven moet volgen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe voeding, bewegen en afvallen werkt. Wanneer je leeft volgens deze nieuwe inzichten, dan werkt het en zul je dit blijvend kunnen toepassen in je leven. Ik hoop hier mee op gewicht te blijven.
Laurie Laurie schreef op 19 februari 2018 om 18:45:
Beweeg je leven heeft mij laten inzien dat een gezonde leefstijl en je studententijd prima samen kunnen gaan. Het maken van de juiste keuzes betekent niet dat je niet meer mag genieten van eten/het leven. Marjoleine heeft mij handvatten gegeven waar ik mijn hele leven van kan profiteren.
Rinske Rinske schreef op 4 februari 2018 om 15:56:
Op een, achteraf, verre van ideaal moment in mijn leven besloot ik dat het tijd was om voor mijzelf én mijn gezondheid te kiezen. Er moesten kilo's af, maar meer nog dan dat wilde ik in beweging komen en me fitter voelen. En dat is gelukt! Het was pittig om in een stressvolle periode ook nog eens de comfortzone van 'chocola of chips onder een dekentje op de bank' te verlaten. Maar wat ik nooit had durven hopen, was dat ik die comfort ook bleek te kunnen vinden in heel veel wandelen. En dat je je daar na afloop een stuk gelukkiger en trotser van voelt! Het afvallen ging mij lang niet altijd snel en goed genoeg. Maar Marjoleine wist daarin toch altijd de positieve kanten te benoemen en zo de motivatie erin te houden.
Dankjewel, ik hoop dat er nog vele minkilo's zullen volgen!
Marianne Marianne schreef op 21 december 2017 om 21:40:
Eigenlijk al enige tijd voor mijn gewicht in de 3 cijfers kwam (meer dan 100 kilo dus), wist ik dat ik hier nu toch echt iets aan moest doen. Maar wat?
Op het internet kwam ik op de website van Marjoleine terecht en na een intake heb ik het programma beweeg je leven gevolgd.
Een uitgebalanceerd programma waarin ik al na 4 maanden mijn streefgewicht had bereikt en ik nu, 6 maanden na start, nog meer ben afgevallen.
Het principe: let op wat, wanneer eet en waarom je eet, met daarnaast 10.000 stappen per dag is simpel en zeer effectief.
Ik voel me fitter, zie er beter uit en ben heel gelukkig met het resultaat!
Berry Berry schreef op 28 november 2017 om 19:40:
Je weet het eigenlijk wel van jezelf. Je bent te zwaar, tijd om er wat aan te doen. Maar waar begin je dan? Als je even op internet kijkt kom je eigenlijk alleen maar de vreemdste dingen tegen en het meeste wat je daar vindt is gericht op vrouwen. Marjolein heeft mij goed advies kunnen geven in wat aan te passen in het eetpatroon, maar ook vooral belangrijk voor mannen, het beweegpatroon. Aan de hand van hoe druk je bent in het dagelijks leven worden er realistische doelen gesteld en krijg je tussentijds feedback. Inmiddels zijn we al goed op weg en voel ik me weer een stuk fitter. Echt een aanrader!
Julie Julie schreef op 24 november 2017 om 21:09:
Een halfjaar nadat ik naar Leiden was verhuisd vanaf mijn ouders was ik best wel wat aangekomen en was ik echt niet meer blij met mezelf als ik in de spiegel keek. Dit was de reden dat ik ben gaan zoeken naar een optie om op een gezonde manier af te vallen en weer blij te zijn met mezelf! Via via ben ik toen bij Marjolein gekomen en is het heel goed bevallen. Altijd wanneer ik bij Marjolein langs kwam en ik ergens mee zat kreeg ik altijd weer goed advies! Ik ben nu een half jaar bezig en stappen halen zit helemaal in mijn systeem en ik ben weer veel blijer in mijn eigen lichaam! Heel erg aan te raden
Emma Emma schreef op 7 november 2017 om 14:39:
Na mijn studenten tijd leek het best lastig te zijn om die extra kilos kwijt te raken, met hulp van Marjoleine kon ik mijn doel bereiken. Na 6 maanden begeleiding kan ik mijn dag niet door heen zonder kwark en 10.000 stappen. Het is een hele fijne manier om af te vallen zonder te voelen dat je op een strikte dieet moet, nu kan ik alsnog gezond eten en ook genieten van een borrel. Heel erg bedankt!
Ronald Verbiest Ronald Verbiest schreef op 7 november 2017 om 11:08:
Sinds 1998 hartpatiënt en dus minder sporten maar nog steeds als hobby's koken en wijn. Geloof me dit is absoluut een desastreuze combinatie voor je lichamelijke conditie. Dus gedreven door mijn echtgenote die ook wat kilo's kwijt wilde naar Marjoleine. Ik had overigens wel gezegd dat ik gewoon alles wilde blijven eten met af en toe een (alcoholisch) drankje erbij, dat een dieet toch niet zou helpen en dat ik zeker niet elke dag zou gaan wandelen want daar heb ik een structurele hekel aan. Ik ben namelijk meer van rennen en fietsen. Enfin dat bleek allemaal achteraf de theorie maar de praktijk werd vervolgens veel mooier dan ik ooit had gedacht. Ik heb Marjoleine leren kennen als een uitermate prettige en aardige persoon die gedreven door haar uitstekende kennis maar ook door haar gerichte, duidelijke maar vooral ook bewustmakende insteek een ieder tot het inzicht kan laten komen dat je bewuster met je leven en vooral de daarvoor benodigde voeding moet omgaan. Ik ben inmiddels sinds vorig jaar september samen met mijn echtgenote 18 kilo afgevallen en dat startte eigenlijk tijdens een beroerde tijd namelijk rond vakantie in een heerlijk land (Griekenland) waar het eten voor ons goddelijk is en vervolgens de feestdagen waarbij je doorgaans door allerlei lekkernijen en traditioneel veel eten natuurlijk heel snel in de verleiding komt van alles te veel te consumeren. Dankzij de coaching van Marloleine zijn we die periode glansrijk door gekomen. En weet je wat? We wandelen 's avonds (soms met een beetje tegenzin door drukte en vermoeidheid) wat af en zijn veel bewuster met kwaliteit en kwantiteit van ons eten bezig en.... het kost helemaal niets; zelfs geen moeite. Het is gewoon een vast onderdeel van onze dag geworden. En natuurlijk snoep ik af en toe stiekem of eet ik meer of zelfs te vet, maar ik moet dan steeds aan die grappige maar o zo belangrijke vraag van Marjoleine denken: "heeft het gesmaakt" of "was het de zonde waard"? en natuurlijk is het antwoord dan ja. En vervolgens komen we dan tot de juiste conclusie dat dit soort uitspattingen niet meer zoals in het verleden structureel moeten worden, maar dat je dat na het genieten van de inname de volgende dag weer gewoon met je nuchtere en bewuste verstand moet herstellen. Kortom als je een uitstekende manier wil vinden om op een prettige manier zelfs met geniet momenten kilo's kwijt te raken en daarbij helder, gricht en plezierig gecoacht wil worden dan kan ik mij geen beter en fijner mens voorstellen dan Marjoleine Klapwijk. Marjoleine dank voor alles tot nu toe en voorlopig ben je nog niet van ons af. Gr Ronald
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.