Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.85.214.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
123 berichten.
Marc Marc schreef op 23 oktober 2016 om 16:14:
Via mijn zus kwam ik bij Marjoleine terecht, na een turbulente periode was ik 10kg aangekomen en die kreeg ik er maar niet vanaf! Gebrek aan rust, te weinig bewegen en teveel koolhydraten en het emotie-eten waren de gecombineerde boosdoeners. Marjoleine heeft mij nu een aantal maanden begeleid en ik heb mijn streefgewicht nagenoeg bereikt. De persoonlijke gesprekken en pragmatische tips waren heel behulpzaam. Met minder koolhydraten en meer bewegen vliegen de kilo's eraf...en dan met haar tips structureel op dit gewicht blijven, dat moet kunnen. Ik denk dat het iedereen lukt, ook als zoals bij mij je hoofd eigenlijk met andere belangrijke zaken bezig is. Bedankt Marjoleine!
Pien Pien schreef op 27 september 2016 om 21:01:
Hiep hoera ik was bevallen van ons eerste kindje, een prachtige zoon! Dat ik een paar kilo aan zou komen had ik ingecalculeerd, maar dat deze kilo's er bij mij vooral aanvlogen ná mijn bevalling, dat had ik niet zien aankomen. Door een gebrek aan structuur in combinatie met ons nieuwe fantastische mini gezinslid eindigde ik 11 kilo zwaarder dan aan het begin van mijn zwangerschap.
Doordat ik vroeger nog zwaarder was en al eerder met behulp van de methode van Marjoleine al 15 kilo was kwijtgeraakt, heb ik weer de hulp van Marjoleine ingeschakeld.
Ik had, ondanks dat de methode me eerder al op alle fronten goed bevallen was, weer een steuntje in de goede richting nodig.
En hier sta ik 5 maanden later ben ik bijna (nog 0.9 kilo te gaan) die 11 kilo weer kwijt, en dan heb ik het dus alleen over vet en niet over spiermassa! Ik loop weer elke dag met veel plezier en kan daardoor ook nog lekker genieten van een stuk taart en een biertje op zijn tijd!
De begeleiding van Marjoleine in combinatie met de methode die zij gebruikt zijn voor mij perfect toe te passen in mijn dagelijks leven, en hierdoor dus ook 'makkelijk' vol te houden!
Peter Veldamans Peter Veldamans schreef op 1 september 2016 om 10:13:
Na het volgen van het programma "beweeg je leven" ben ik in zes maanden 14 kilo afgevallen. Met behulp van het positieve, persoonlijke en professionele advies van Marjoleine heb ik mijn leef- en eetgewoonten zo weten aan te passen dat het prima te doen is om op een gezond gewicht te blijven. Ook heb ik veel gehad aan de twee-wekelijkse sessies en deze als plezierig en ongedwongen ervaren. Door de duidelijke uitleg van Marjoleine ondersteund met concrete getallen van haar geavanceerde weegschaal is mijn zelfbewustzijn vergroot en gewicht verkleind, een aanrader voor ieder die op een verantwoorde manier wil afvallen!
Y. Smit Y. Smit schreef op 8 augustus 2016 om 12:13:
Alweer twee maanden niet meer 'onder controle' bij Marjoleine, maar toch nog steeds het aantal kilo's afgevallen dat ik was toen we afscheid namen na een jaar! Marjoleine heeft me vooral doen inzien dat wandelen, wandelen, wandelen, de oplossing voor mij is - met wat aanpassingen in mijn eetpatroon- om af te kunnen vallen. Haar stem klinkt dan ook nog steeds in mijn hoofd door als ik mijn Fit Bit bekijk (moderne stappensteller) en ik heb nog geen -minimaal- 7.000 stappen gezet. Zaterdag zelfs nog weer de 10.000 gehaald. Blijf geloven in jezelf en dan gaat het jou ook lukken!
Vivienne Vivienne schreef op 7 augustus 2016 om 13:55:
Door mijn zwangerschap en daarna een gelukkig tijdelijke trage schildklierafwijking er bovenop was ik veel kg aangekomen. De Weight Watchers hielp mij 8 kg afvallen, maar op een gegeven moment bleef ik op die drempel hangen terwijl ik nog meer wilde afvallen. Voor mij was er te weinig combi van eten en beweging. Toen kwam mijn moeder via een vriendin van haar met het kaartje van Marjoleine. Vrij snel een kennismakingsafspraak gemaakt en met veel motivatie begonnen met het 'Beweeg mijn leven' plan. De eerste weken waren pittig, maar daarna merkte ik al snel dat ik gewend raakte aan het menu en werd het gemakkelijker. De stappenteller heeft mij ook veel geholpen. Ik bewoog echt te weinig. Ben mijn bewegen van 3500 stappen per dag gaan opvoeren en al snel zat ik aan de minimaal 10000 stappen per dag plus Zumba. En ik vind het bewegen echt heerlijk! En mijn liefde voor dans ook weer helemaal opgepakt :) Ben nu bijna klaar met het 'Beweeg mijn leven' plan en zit zelfs 2 kg onder het streef gewicht wat ik wilde bereiken. En dat is 2 kg onder het gewicht wat ik voor de zwangerschap woog. Nooit gedacht dat ik nu als doel zou hebben te gaan streven naar een gezond gewicht bereiken, maar het is wel zo ver. Heel blij, zorg beter voor mijzelf en zit beter in mijn vel. Dank je wel Marjoleine....
J. M. J. M. schreef op 17 juni 2016 om 06:40:
Tijdens mijn zoveelste afvalpoging dacht ik; en als het nu niet lukt, ga ik hulp zoeken. En je raadt het al; niet veel later was ik op het internet aan het zoeken naar hulp. Zo kwam ik bij Marjoleine terecht, en wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb! In december ben ik begonnen met het 'beweeg je leven' programma en dat is me heel goed bevallen. Ik zit nu zelfs al bijna op een gezond gewicht! Het is zeker niet makkelijk geweest, maar het programma is heel goed aan je leven aan te passen en Marjoleine geeft goede en positieve begeleiding hierin. Ik ben er van overtuigd dat iedereen zich op deze manier een gezondere levensstijl kan aanleren en zou het dan ook iedereen aanraden. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan.
edith edith schreef op 6 juni 2016 om 23:34:
in november 2015 ben ik gestart omdat ik heel graag een aantal kilo's wilde kwijtraken. In grote lijnen wist ik natuurlijk best wel hoe het kwam dat ik te zwaar was. Toch was het een eye-opener voor me om te zien dat ik met consequent lopen en bewust eten zo goed kon afvallen! De richtlijnen waren niet ingewikkeld en de tips die ik kreeg werkten goed. Ik ben zelfs ruim onder mijn streefgewicht gekomen en voel me daar prima bij. Nu is het de kunst om dit straks zonder begeleiding vol te blijven houden, want ik blijf zoetigheid nog steeds erg lekker vinden. Wat ik vooral fijn vind aan Marjoleine is dat je altijd positief bent, leuke tips geeft en me inzicht hebt gegeven in het hele proces van afvallen. De stappenteller hoort ook bij mijn dagelijkse uitrusting en geeft me goed inzicht of ik voldoende heb gelopen.
Dus....... wil je gezond lijnen, dan is mijn advies: het lukt bij Marjoleine!
Dorine Dorine schreef op 24 mei 2016 om 14:46:
Nu, bijna klaar met het 'Beweeg je leven'-programma, kijk ik heel blij en positief terug op het afgelopen jaar. Marjoleine Klapwijk is erg goed in wat ze doet en komt je overal waar nodig is in tegemoet. Ze is zeer flexibel om het programma zo aan te passen dat het precies voor jou werkt. Je leert op een gezonde, normale manier te leven en af te vallen. Het programma heeft voor mij weer duidelijkheid gegeven in wat nu precies gezond is en wat wel of juist niet te doen/eten. Ik zou het iedereen kunnen aanraden!
Janine de Jong Janine de Jong schreef op 28 maart 2016 om 10:33:
Aan iedereen die wil afvallen.
Vorig jaar eind oktober ben ik begonnen met het pakket beweeg je leven in 6 maanden. Dit omdat ik na het overlijden van mijn man veel ben aangekomen en ik eigenlijk altijd al veel te zwaar was. Nog nooit eerder heb ik enig dieet of iets dergelijks gevolgd dus dit was voor mij de eerste keer. Door de enorme kennis van Marjoleine, het eigenlijk best wel gemakkelijke eet plan die je hebt ontvangen, de dagelijkse stappen die je hierbij moet maken (wat mij overigens niet altijd lukt door een zittend beroep) maar zeker wel te doen is, de twee wekelijkse terugkom sessies, is het mij uiteindelijk toch gelukt om na 6 maanden een kleine 20 kg af te vallen. Door heel bewust met je voeding, drinken en beweging bezig te zijn, eigenlijk gewoon een gezondere leefstijl, ben ik ervan overtuigd dat het iedereen zou moeten lukken het op deze manier te volbrengen. Ondanks dat ik mijn streefgewicht al heb bereikt ga ik zeker nog door. Het naslagwerk wat in de map zit is ideaal om dit erbij te houden. Ik dank Marjoleine voor de prima begeleiding de afgelopen maanden, ik ga zeker door, en indien nodig, of gewoon weer eens voor een extra meting ga ik zeker weer naar Marjoleine.
Beste mensen, als je wilt afvallen is het een kwestie van gewoon doen, zie geen beren op de weg, maar zet je knop om, schakel voor hulp en ondersteuning Marjoleine in en dan gaat de rest gewoon vanzelf, heb vertrouwen in je zelf.
Lavinia Lavinia schreef op 16 februari 2016 om 17:27:
Als student heb ik gedurende de jaren veel onnodige kilo's en ongezonde eetpatronen aangeleerd. Maar diëten mocht niet baten want ik moest wel nog gewoon student kunnen zijn, dacht ik! Tot dat ik bij Marjoleine terecht kwam en zij mij op een hele andere manier naar eten en bewegen liet kijken. Door op een slimme en vooral efficiënte manier beweging (10.000 stappen per dag) te integreren in mijn dagelijks leven (net even naar de verdere supermarkt lopen), en door bewuste eetkeuzes te maken zonder mijn omgeving daarmee lastig te vallen, heb ik eindelijk geleerd wat normaal is!
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.