Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.171.156 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
147 berichten.
Lotte Lotte heeft geschreven op 18 september 2017 om 08:44
Al zolang als ik mij kan herinneren ben ik te zwaar geweest. Ik dacht altijd dat dit altijd zo zou blijven, tot ik op een gegeven moment een knop had omgezet. Ik begon zelf met afvallen, maar na een tijdje merkte ik dat ik begeleiding nodig had. Toen ben ik naar Marjoleine gegaan. Dit was de beste beslissing ooit. Ze leerde me een gezond eetpatroon, door middel van een basis menu. De kilo’s vlogen eraf en het heeft geen moment als een dieet gevoeld. Dit vernieuwde eetpatroon in combinatie met de 10.000 stappen per dag is een recept voor succes. Inmiddels ben ik, mede dankzij Marjoleine, bijna 20 kilo afgevallen. Door alle lessen van Marjoleine, weet ik zeker dat ik het nooit meer zo ver laat komen als 1,5 jaar geleden. De 10.000 stappen per dag lopen is inmiddels ook zo'n automatisme geworden, dat ik eigenlijk niet meer zonder kan.
Sanne Sanne heeft geschreven op 31 juli 2017 om 21:07
Dankzij Marjoleine heb ik ervaren dat afvallen helemaal niet zo onmogelijk is als ik dacht! Het was het geld meer dan waard! Ik zit een stuk lekkerder in m'n vel en voel me een stuk vrijer nu ik niet meer constant aan eten denk en aan wat wel en niet 'gezond' is. Ik heb nu een balans gevonden.
Sandra Sandra heeft geschreven op 24 juli 2017 om 14:47
Superenthousiast ben ik over het gemak waarmee ik 14 kilo ben afgevallen onder begeleiding van Marjoleine. Dagelijks meer stappen (sporten deed ik al) en gezonder (maar nog steeds lekker) eten. Dat is alles; en de beloning zie je iedere keer weer op de weegschaal. De informatie is duidelijk en je hoeft er niets geks voor in huis te halen. Ik heb gewoon met mijn gezin meegegeten. Ik kan het iedereen aanraden!
Patricia Patricia heeft geschreven op 26 juni 2017 om 18:04
Toen ik eind januari de eerste afspraak maakte, wilde ik vooral meer grip krijgen op mijn eetgedrag en een paar kilo afvallen zou prettig zijn. Nu ik bijna aan het eind van het programma 'beweeg je leven' ben, ben ik 10 kilo afgevallen! Mensen vragen of ik nu weer gewoon ga eten. Mijn antwoord is dat ik dat juist al die tijd al doe. Door de begeleiding van Marjoleine heb ik geleerd juiste keuzes te maken. Ik voel me fit, zie er goed uit en geniet van het eten. Natuurlijk kost het best moeite om iedere dag de stappen te doen en je eetpatroon aan te passen. Door de begeleiding van Marjoleine is dit heel goed te doen. Het sluit ook gewoon aan bij wat de rest van het gezin eet en doet.
Omdat ik het nog wel een uitdaging vind om het bewegen en het maken van juiste keuzes vol te houden, zal ik ook in de komende tijd regelmatig bij Marjoleine een afspraak maken.
Ik ben heel positief over het programma en ben blij dat ik eraan begonnen ben!
Isabelle Isabelle heeft geschreven op 19 juni 2017 om 13:13
Ik ben nooit heel slank geweest maar was altijd wel oke met mezelf. Sinds ik 2 jaar geleden ben gaan studeren en op mezelf ben gaan wonen lette ik helemaal niet meer op wat ik at of dronk, ik nam gewoon wat ik lekker vond of waar ik op dat moment zin in had en dit waren vooral de ongezonde dingen. Hierdoor voelde ik me snel futloos en vaak niet lekker in m'n vel. Ook ging ik meer over m'n gewicht in zitten want ik was best wat aangekomen. Ik ben via een vriendin bij Marjoleine gekomen omdat ik zo onder de indruk was van het resultaat dat zij bij Marjoleine had geboekt. Toen ik het kennismakingsgesprek had gehad kreeg ik door dat er iets moest veranderen. Ik heb vroeger af en toe wel geprobeerd af te vallen, maar in je eentje een random dieet proberen zonder enige controle werkt niet. Ik had echt een stok achter de deur nodig en een ritme voor houvast. Dankzij het lopen (10.000 stappen), het dagmenu en de consults bij Marjoleine ben ik al een heel eind gekomen! Ik heb nu meer een idee wat ik het best kan eten, dat bewegen echt een verschil maakt en dat af en toe iets lekkers ook gewoon kan. Als ik straks 'klaar' ben met het traject blijft dit (hopelijk) m'n normale ritme, zodat ik op gewicht weet te blijven en mij lekker in m'n vel kan blijven voelen.
Jenny Jenny heeft geschreven op 5 mei 2017 om 15:43
Na twee zwangerschappen en een flinke voetoperatie vond ik het tijd om zorg aan mezelf te besteden en weer fit en sterk te worden. Ik wilde graag op een gezond gewicht komen zodat ik me weer lekker in mijn vel voel zitten. Ik ben zelf een sportief persoon maar mijn eetpatroon was niet in balans met mijn verbranding. Ik zocht de motivatie en begeleiding die ik bij Marjoleine heb gevonden. Je moet het uiteraard zelf doen maar ik heb er door de goede informatievoorziening en gesprekken weinig moeite mee gehad en ik ben toch bijna tien kilo afgevallen met behoud van spiermassa. Best iets om trots op te zijn, ik voel me veel beter! Ik raad het programma zeker aan. Bedankt Marjoleine :-)
Emma Emma heeft geschreven op 20 april 2017 om 14:19
Altijd was ik erg gezond, dun en sportief. Ik at gezond, maar wel alles waar ik zin in had. Nooit kwam ik hier ook maar enigszins van aan. Toen ik ging studeren veranderde dit echter. Vooral door de hoeveelheid feestjes was mijn hele ritme veranderd, dronk ik veel alcohol en at ik meer ongezonde dingen. Dit resulteerde erin dat ik in twee jaar zeker 17 kilo was aangekomen. De eerste keer op de weegschaal bij Marjoleine besefte ik dat het iets meer uit de hand was gelopen dan ik had gedacht. Ik had al op verschillende manieren geprobeerd mijn patroon aan te passen maar nooit lukte het om echt een verschil te maken en dat vast te houden. Dankzij Marjoleine lukte dat wel, zij fungeerde voor mij als die stok achter de deur en ze kon me daarbij ook veel raad geven over wat gezond is en hoe ik een goede balans kon vinden, zelfs in het studentenleven. Ze gaf me een basismenu waar ik altijd op kan terugvallen, nu wist ik dat dat een ‘normaal’ eetpatroon was. Dit gaf me zekerheid dat ik niet ‘zomaar iets probeerde’ en ik kon me er daardoor goed aan houden. Daarnaast ging ik weer regelmatig bewegen. De dagelijkse beweging door het wandelen, vond ik aan het begin soms lastig in te passen. Inmiddels is dagelijks wandelen deel van mijn leven geworden en ga ik er ook na mijn periode bij Marjoleine zeker mee door.
Bij Marjoleine vond ik een goede raadgever en dankzij haar heb ik een heel duidelijk beeld van een gezond leefpatroon gekregen. Er is nog genoeg ruimte voor feestjes en lekkernijen in dat patroon, zo lang je de balans kent. Inmiddels ben ik bijna 20 kilo afgevallen en zit ik weer heerlijk in mijn vel. Nu ik mijn periode bij Marjoleine heb afgemaakt ben ik echter zeker niet ‘klaar’. Ik heb me dit nieuwe leefpatroon eigen gemaakt en de dagelijkse beweging en de houvast in het heldere dagmenu kan ik niet meer missen!
Joos Joos heeft geschreven op 23 maart 2017 om 15:02
Je studententijd, vele kennen het wel: veel alcohol en feestjes en na drie jaar veel kilo's eraan. Dit moest stoppen dacht ik na mijn derde jaar. Maar hoe? Een moeder die mij probeerde te stimuleren hielp niet, want op haar werd ik alleen maar boos wanneer we er met elkaar over spraken. Ik moest een extern persoon vinden die mij kon helpen met mijn dieet. Toen kwam ik via via bij Marjoleine terecht. De eerste keer schrok ik wel een beetje van hoe slecht ik ervoor stond, want zo erg had ik het niet verwacht. Echter stimuleerde Marjoleine mij en ik ging volop een half jaar aan de slag. Wandelen, ritme krijgen in mijn leven en eetpatroon, keuzes maken welk feestje ik wel of geen alcohol ging drinken enzovoorts. Nu een half jaar later is er bijna 20 kilo af en ben ik erg blij met mezelf. Ik ben door het programma heel wat wijzer geworden over wat goed en slecht voor je is. Ook ben ik er achter gekomen dat je prima af en toe lekkere dingen kunt nemen en feestjes kunt meepakken, als je het maar niet te vaak doet. Je moet keuzes maken! Al met al ben ik door het programma niet alleen kilo's afgevallen, maar ook een heel stuk wijzer geworden.
Guus Guus heeft geschreven op 13 maart 2017 om 10:35
Gewichtsvermindering is , wanneer je een duurzaam en lang aanhoudend resultaat wilt , best lastig . Dat heb ik verschillende keren in mijn leven ervaren . Alleen met een verandering in eetpatroon in combinatie met meer en de juiste beweging realiseer je zo'n duurzaam effect. Omdat het lang duurt voordat je gewend bent aan een betere lifestyle , is de ondersteuning door een coach erg belangrijk . Het is een proces van vallen en opstaan en een goede coach helpt je voortdurend bij het opstaan . Een coach als Marjoleine helpt je door te gaan door op het juiste tijdstip de juiste info te geven. Ze ondersteunt je te focussen op het gewenste lange termijn resultaat . Zo ga je je geleidelijk aan fitter voelen en zo wordt gewichtsreductie iets leuks . Gewichtsreductie gaat langzaam , maar wel zeker . In ongeveer 6 maanden ben ik bijna 10 kg afgevallen . Ik ga nog even door. Met Marjoleine als coach heb ik er zin an .
Alexandra Alexandra heeft geschreven op 2 maart 2017 om 21:46
Na vele pogingen om het zelf te doen besloten om professionele hulp te zoeken. Een halfjaar begeleiding is wel erg fijn en een extra stok achter de deur zodat je niet na 3 weken alweer terugzakt in oude patronen. Ben uiteindelijk 10 kilo afgevallen en heb een map aan bruikbare informatie meegekregen. De stappenteller is een onderdeel van mijn leven. Ik vind het wel spannend of ik het kan volhouden maar ik heb er vertrouwen in.
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.