Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.227.117 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
132 berichten.
Rens de Leeuw Rens de Leeuw uit Zoetermeer schreef op 26 februari 2015 om 10:01:
Wat een verschil! Van alle meters in het rood naar 20 kilo lichter, 2 kledingmaten kleiner en - voor mijn gevoel - 10 jaar jonger.

Ik ben trots op het fantastische resultaat wat ik heb behaald door het praktische en prettige programma van Marjoleine. Het op maat gemaakte advies met de combinatie van meer bewegen en anders om gaan met eten is makkelijk vol te houden en heeft super veel effect.

Ik kan iedereen die de stap wil maken naar een beter figuur en gezonder leven het programma van Marjoleine aanraden!
Lisa Lisa schreef op 26 januari 2015 om 15:21:
Een half jaar geleden ben ik begonnen met het beweeg je leven-programma van Marjoleine. Inmiddels ben ik 20 kilo lichter en een gezonde leefstijl rijker. Eerdere afvalpogingen mislukte eigenlijk altijd, maar door het programma van Marjoleine ging het zonder slag of stoot.

De combinatie van een gezond voedingspatroon en veel bewegen heeft mijn ogen geopend. Gedurende deze periode heb ik geleerd om 'normaal' te eten. Ik heb om die reden dan ook nooit het idee gehad dat ik op een dieet was.

Daarbij is het wandelen een verslaving geworden en wil ik geen dag meer zonder. Door alle tips van Marjoleine ben ik nu goed op de hoogte van een gezonde leefstijl. Een investering voor het leven dus!
Elize Elize uit Leiderdorp schreef op 8 december 2014 om 20:44:
Het was maart 2014, ik begon te wandelen met enkele buurvrouwen. Zij waren al heel wat kilo's kwijt door Marjoleine. En ik dacht - gelukkig - dat kan ik ook! Dus meteen een afspraak gemaakt bij Marjoleine. Zo begon ik een ander eetpatroon aan te leren. En meteen voor m'n hele gezin! De combinatie van bewegen en gezond (leren) eten, was voor mij echt een eye opener.
Ik ben nu, na 9 maanden, 17 kilo kwijt, en heb 3 kledingmaten kleiner! Bovendien zit ik goed in het midden van mijn BMI. Inmiddels ben ik nog steeds vaak aan het wandelen, maar ook veel aan het sporten. Wat ik merkte na een kilo of 12, ongeveer na 6 maanden, is dat je lichaam zo verandert dat je gewoon meer behoefte krijgt aan beweging. En dat je smaak echt veranderd. Waar ik 100% van overtuigd ben is dat ik met mijn eetpatroon nooit meer zal terugvallen in zogenaamd slechte eetgewoonten.
Kortom: ik ben ontzettend blij, trots en tevreden! Voel me gezond en heb meer conditie. En heel belangrijk: een goed figuur!
Margreet Margreet schreef op 28 oktober 2014 om 09:27:
Pas het laatste traject afgelegd en tot het eind toe bleef Marjoleine me stimuleren. Als ik op de weegschaal stond en niet was afgevallen zei ze: maar kijk eens, het vetpercentage is wèl omlaag en dat is belangrijk. En als ze mijn 'stappenlijsten' zag: moet je eens kijken, daar en daar heb je zelfs meer gelopen dat je doelstelling is. Zulke dingen helpen je om door te gaan.
In het begin plaagde mijn man me wel eens. Mag dat wel van Marjoleine of, heb je wel genoeg stappen anders wordt Marjoleine boos hoor.
Ondanks dat het hele traject langer duurde dan de bedoeling was kreeg ik geen enkele keer het gevoel dat Marjoleine voor me stond met opgeheven vingertje omdat ik het niet goed deed.
Ze gaf me juist duidelijke adviezen en met de voorbeelden uit het boek en de wekelijkse e-mails is het 'dieet' makkelijk vol te houden. En je hoeft niet van de ene op de andere dag 10.000 stappen te lopen, ze leerde me ze van onder af langzaam op te bouwen tot het niveau waarop het vol te houden is.
Nu het traject voor mij ten einde is weet ik één ding zeker:
Ik eet en beweeg niet vóór Marjoleine maar dóór Marjoleine.
Diep in mijn hart vind ik het zelfs een beetje jammer dat het afgelopen is, maar ik blijf dit zeker zo doorzetten.
Bedankt Marjoleine voor je steun en de fijne begeleiding.
D&P D&P schreef op 24 augustus 2014 om 11:56:
Al meerdere keren hadden we diverse diëten geprobeerd. Afvallen konden we wel. Maar het eraf houden, dat was het probleem. 10kg eraf, 15kg erbij, 8kg eraf, etc. Inmiddels elkaar gevonden, genoten van het goede leven en over een aantal jaren weer 20kg aangekomen!
Dit vonden we beiden niet kunnen, maar een diëtist zaten we ook niet op te wachten. Nee, we wilden nu graag leren hoe we gezond konden leven. Na wat googlen kwamen we uit bij Marjoleine. Marjoleine wist ons op een prettige manier te overtuigen om de goede dingen te doen en de slechte te laten. We hebben dit traject geheel met z'n tweeën gedaan. Samen naar de afspraken en samen wandelen. Dit heeft ons erg geholpen. Na een half jaar waren we beide ruim 15 kg pp kwijt. En nu, na bijna een jaar raken we beide bijna de -20 kg.
Het lukt ons nu goed om op gewicht te blijven en zelfs nog heel langzaam af te vallen.
Nu net terug van vakantie en we zijn beiden wat aangekomen, dat krijg je met zo'n hotelontbijt. Maar we weten nu wat we moeten doen om weer snel terug op schema te zijn.
Aan iedereen aan te bevelen! Hier leer je niet hoe je moet afvallen, hier leer je om gezond te leven en dit gezonde gewicht te behouden!
Gitte Gitte uit Leiden schreef op 28 juli 2014 om 19:47:
In november 2013 gestart bij Marjoleine. Tot mijn 25e altijd een normaal gewicht gehad maar de laatste tien jaar ruim 20 kg aangekomen. Nadat ik de 90 kg was gepasseerd en het zoveelste mislukte dieet achter de rug realiseerde ik mij dat ik het niet alleen kon. Door de duidelijke schema's heb ik weer een gezond voedingspatroon aangeleerd. Ook de lijstjes met hoeveel stappen je moet zetten om iets lekkers te verbranden zijn erg motiverend. Af en toe een kleine terugval maar nooit meer zoals tijdens eerdere lijnpogingen de handdoek in de ring gegooid. Dankzij de gesprekken met Marjoleine wist ik de motivatie te behouden op moeilijke momenten. Na 6 maanden was ik dan ook ruim 10 kg afgevallen.
Inmiddels ben ik ook actief aan het sporten en gaan de resterende kilo's er langzaam aan af. Matigen met eten blijft een uitdaging en regelmatig pak ik de map met voedingsschema's en tips erbij. Nog even en de gezonde leefstijl is gewoon!
Lianne Lianne uit Leiderdorp schreef op 14 juli 2014 om 13:21:
In juni ben ik 40 geworden. Officieel dan. Want volgens de weegschaal van Marjoleine ben ik 36! Met een BMI van 24,8 – dat ik sinds mijn 30e niet voor mogelijk had gehouden.

Toen mijn buurvrouw vorig jaar na de zomervakantie startte bij Marjoleine Klapwijk, probeerde ze me over te halen om mee te doen. Alhoewel ik er graag 10 kg af wilde hebben, kon ik er (nog) niet de tijd voor vrij maken. Maar toen mijn jongste naar school ging, en het werk wat meer ruimte bood heb ik direct een afspraak gemaakt, in de eerste week van december, vlak voor Sinterklaas. ‘Dapper’, noemde Marjoleine dat.

En dat was ik wel met haar eens.
Het begin was emotioneel. Ik had het gevoel dat ik een stuk vrijheid moest opgeven. Mezelf moest conformeren aan het opgelegde patroon van iemand anders. Dat kostte me vooral in m’n hoofd wel even moeite. Maar toen de knop eenmaal om was, bleek het tegendeel waar.

Bij Marjoleine heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik op dieet was. Wel dat ik mezelf een écht gezond eetpatroon aanleerde. Bestaande uit de voeding van mijn keuze, maar wel gebaseerd op een evenwicht tussen inname en verbranding. Waarbij in de fase van afvallen er natuurlijk nadruk lag op minder inname en hogere verbranding.

Nu, ruim 8 maanden verder, ben ik die 10 kilo ruimschoots kwijt. ’t Zijn er 15 geworden. En mijn maat 42/44 heb ik ingeruild voor maat 38. We hebben een wandel-whatsapp groep waar alle vrouwen uit de straat inzitten, waardoor er bijna altijd wel een wandelmaatje mee loopt. En samen met 3 buurvrouwen doen we regelmatig een ‘sapweekend’. Om weer even de eventuele extra kilo’s af te schudden.

Ik heb een balans gevonden die ik erin kan houden én een snelle manier om bij te sturen.

Marjolein, veel dank voor jouw begeleiding, je interesse in gezonde voeding en je enthousiasme. Ik heb de contacten met jou als heel plezierig ervaren!
Marjo Marjo schreef op 28 mei 2014 om 15:41:
Van suikerverslaving naar wandelverslaving! Nooit geweten dat wandelen zo lekker kon zijn... dus dit blijf ik ook zeker doen!

Afgelopen maanden heeft Marjoleine me fantastisch geholpen om een ander en gezond eetpatroon aan te leren. Daarnaast elke dag de uitdaging om minimaal 10.000 stappen te maken, met de stappenteller als stimulans. Met een aantal mensen uit de straat hebben we inmiddels een wandelapp groep, zodat er altijd wel een wandelmaatje is. Heerlijk om (bijna) elke dag even een frisse neus te halen. Ook de kinderen vinden het fijn, zij geven vaak de voorkeur aan lopend naar school, dan dat we de fiets pakken.

Het resultaat van een gezonde leefstijl is dat de kilo's voor mijn gevoel er 'vanzelf' afgingen. Maar het belangrijkste is dat ik veel meer energie heb en weer tevreden in de spiegel kijk.
Pien Pien uit Leiden schreef op 29 april 2014 om 08:53:
Op internet kwam ik Marjoleine en haar praktijk tegen. Precies op het juiste moment!
Ooit woog ik 93 kilo, en heb toen alles geprobeerd om af te vallen... pillen / weight watchers etc. Door omstandigheden viel ik 25 kilo af, maar inmiddels 2 jaar later zat ik toch weer op de 77 kilo.
Terug naar die 93 kilo wilde ik nooit meer...maar ik kreeg het niet voor elkaar om die paar kilo kwijt te raken.

Door Marjoleine ging er een wereld voor me open. De combinatie tussen bewegen, bewuster eten, en de persoonlijke begeleiding hielp mij om de laatste kilo's weer kwijt te raken.
Dat het niet altijd makkelijk is weten we allemaal, maar met de hulp van Marjoleine en met je eigen kracht red je het zeker weten, en heb je een methode waar je altijd op kan terugvallen!
Piet WaaleLeiderdorp Piet WaaleLeiderdorp uit Leiderdorp schreef op 14 maart 2014 om 14:02:
Toen ik voor het eerst bij Marjoleine kwam woog ik 88 kg Graag wilde ik terug naar 80 kg, maar dat lukte me niet op eigen kracht. Samen met Marjoleine heb ik dat nu wel bereikt Nu weeg ik 79 kg. Ik heb door haar coaching een andere levensstijl ontwikkeld op het punt van snoepen en het gebruik van alcoholische drank. Ik voel me daar goed bij en hoop die,voor mij nieuwe, lijn voort te zetten.
Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk wandelt met haar clienten

‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.