‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

eerste stap

Gewichtsconsulent Leiden

Op dit moment heeft meer dan de helft van de Nederlanders last van overgewicht. Overgewicht kan leiden tot hart- en vaatziekten en diabetes, overgewicht vergroot ook het risico op diverse vormen van kanker.

In mijn vorige werkkring was ik werkzaam als maatschappelijk werker op de afdeling gynaecologie/fertiliteit van het LUMC. Daar leerde ik dat overgewicht niet alleen risico’s voor de gezondheid met zich mee brengt, maar dat het ook een kinderwens in de weg kan staan. Daarnaast kan het overgewicht van een zwangere moeder ervoor zorgen dat haar kind in de toekomst ernstige gezondheidsproblemen kan ondervinden.

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.

Gezond eten en kilo’s kwijtraken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Op basis van je huidige leefstijl, voorkeuren en omstandigheden ontwikkel ik een basismenu en beweegplan op maat. Het doel: verantwoord afvallen, normaal/gezond eten en voldoende bewegen. Zodat we je doelstellingen op een gezonde manier bereiken!

In mijn begeleiding kijk ik naar je persoonlijke situatie. Niet alleen voeding maar ook bijvoorbeeld gedrag, fysieke gesteldheid en je energiebalans. Deze gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is een totaalbenadering op maat. Het zorgt ervoor dat je ook op lange termijn de goede resultaten kunt vasthouden.

Ben je er klaar voor om met jezelf – en nog belangrijker: vóór jezelf – aan de slag te gaan? Bel of mail me dan. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag wat ik voor jou kan doen!

Foto Marjoleine Klapwijk - Gewichtsconsulent Leiden

Marjoleine Klapwijk

HBO Maatschappelijk werk
Post HBO Leefstijlcoach
Gewichtsconsulent
Kind en Voeding
Gezonde leefstijl voor 50+

Comments are closed.