Voedingsadvies

Wil je maar een paar kilo aankomen of afvallen en/of denk je het zonder coaching te kunnen, dan is een persoonlijk voedingsadvies wellicht iets voor jou.

In een kortdurend traject (drie consulten) krijg je informatie op maat: een persoonlijk dagmenu met variatiemogelijkheden, veel informatie en praktische tips die gemakkelijk zijn in te passen in je dagelijks leven. Met deze informatie kun je zelf aan de slag gaan. Mocht je toch behoefte hebben aan meer coaching dan kun je aansluitend aan dit programma extra consulten afspreken.

Werkwijze

Je maakt per mail of telefoon een afspraak voor een intakegesprek. Ik stuur je per mail een uitgebreide vragenlijst. Deze vragenlijst kun je thuis invullen en een aantal dagen voor het eerste consult retour mailen. Ik stel op basis daarvan een persoonlijk dagmenu voor je samen, met een aantal variaties. Je persoonlijke dagmenu en voedingsadviezen krijg je na afloop van het eerste consult, het intakegesprek (60 minuten), schriftelijk mee naar huis, zodat je er snel mee aan de slag kunt. Twee weken later volgt het tweede consult (30 minuten) waarin we jouw toepassing van je dagmenu bespreken en het eerste resultaat bekijken. Na 3 maanden volgt het derde en laatste consult (30 minuten), waarin we het voorlopige eindresultaat en eventueel verdere verloop bespreken. Bij elk consult wordt een bodymeting gedaan. Tussentijds coaching per e-mail voor advies en het stellen van vragen.

Foto Marjoleine Klapwijk - Gewichtsconsulent Leiden

Marjoleine Klapwijk

  • HBO Maatschappelijk werk
  • Post HBO Leefstijlcoach
  • Gewichtsconsulent
  • Wandelcoach
  • Kind en Voeding
  • Gezonde leefstijl voor 50+

Houtlaan 46
2334CL Leiden
06-17919766
info@gewichtsconsulentleiden.nl

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.