Zwangerschap

Je wilt afvallen maar je blijkt zwanger te zijn, wat nu? Crashdiëten zoals die van Dokter Frank of Sonja Bakker zijn sowieso niet aan te raden, maar nu kun je ze zeker niet volgen omdat ze te weinig voedingsstoffen en calorieën leveren voor de gezonde groei van jouw kindje.

Wat kun je wel doen? Tijdens je zwangerschap kun je met behulp van gezonde voeding en voldoende beweging ervoor zorgen dat je slechts beperkt aankomt, zodat je na afloop niet met de ‘restkilo’s’ blijft zitten.

Gezond zwanger

Coaching op het gebied van eten, bewegen en gedrag kan je helpen de juiste keuzes te maken en gewichtstoename tijdens je zwangerschap binnen de perken te houden.

Na de zwangerschap

Je bent pas bevallen en je worstelt nog met overtollige kilo’s. Ook nu is het niet verstandig om streng te gaan lijnen. Je hebt al je energie nodig om je aan te passen aan de nieuwe situatie.
Gebroken nachten, een ander ritme en eventueel borstvoeding doen een aanslag op je reserves. Maar ja, die kilo’s…..

Dit programma biedt je de kans om met coaching en advies op maat, op een geleidelijke en gezonde manier terug te komen op je oude gewicht.

Kijk voor een nadere toelichting bij beweeg je leven. Het programma zal voor jou op maat gemaakt worden, aangepast aan je situatie.

24baby.nl

Wil je nu alvast meer weten over een gezonde leefstijl, voeding en afvallen voor, tijdens of na je zwangerschap? Kijk op 24Baby voor meer informatie en mogelijk ook de antwoorden op je vragen. Staat jouw vraag er nog niet bij, dan kun je hem via 24Baby ook aan mij stellen.

Foto Marjoleine Klapwijk - Gewichtsconsulent Leiden

Marjoleine Klapwijk

  • HBO Maatschappelijk werk
  • Post HBO Leefstijlcoach
  • Gewichtsconsulent
  • Wandelcoach
  • Kind en Voeding
  • Gezonde leefstijl voor 50+

Houtlaan 46
2334CL Leiden
06-17919766
info@gewichtsconsulentleiden.nl

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.