Programma’s

Op deze pagina vind je een korte introductie van de verschillende programma’s. Heb je vragen over welk programma het best aansluit bij jouw situatie? Neem dan contact met mij op.

Voedingsadvies

Wil je maar een paar kilo aankomen of afvallen en/of denk je het zonder coaching te kunnen, dan is een persoonlijk voedingsadvies wellicht iets voor jou.

In een kort traject krijg je voldoende informatie op maat om zelf aan de slag te gaan. Mocht je toch behoefte hebben aan meer coaching dan kun je aansluitend aan dit programma extra consulten afspreken.
Meer informatie >

Beweeg je leven

Heb jij overgewicht? Met beweeg je leven kun je daar op een effectieve en blijvende manier zelf iets aan doen. beweeg je leven is een GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie) waarin je gedurende 6 maanden individueel wordt begeleid om te komen tot een gedragsverandering op het gebied van voeding en bewegen. Als gevolg van deze gedragsverandering zul je in de eerste 16 weken van dit programma ± 10 – 15% afvallen.
Meer informatie >

Beweeg je leven – Zwangerschap

Coaching op het gebied van eten, bewegen en gedrag kan je helpen de juiste keuzes te maken en gewichtstoename tijdens je zwangerschap binnen de perken te houden. Zo blijf je na afloop niet met de ‘restkilo’s’  zitten.
Meer informatie >

Beweeg je leven – Kinderwens

Als jij een kinderwens hebt, dan wil je ongetwijfeld het best voor je kindje in de toekomst. Je kunt daar al ver voor de zwangerschap mee beginnen door te zorgen voor een gezonde leefstijl, en door voorafgaand aan je zwangerschap te proberen een gezond gewicht te bereiken.
Meer informatie >

Beweeg je leven – Bedrijven

Werknemers die overgewicht hebben zijn vaker ziek en hebben dus een hoger ziekteverzuim dan werknemers die een gezond gewicht hebben. Veel werknemers blijken het te waarderen wanneer zij binnen het bedrijf de mogelijkheid krijgen om begeleid te worden bij het veranderen van hun leefstijl.
Meer informatie >

Bodymeting/Vetmeting

Voordat je aan een gerichte doelstelling gaat werken is het van belang om een startpunt te hebben om de voortgang gedurende het programma te kunnen bepalen. Het doen van een bodymeting of vetmeting helpt daarbij. Een fysieke meting bestaat uit het bepalen van lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet. Je kunt ook incidenteel een bodymeting laten uitvoeren, zonder dat je een programma volgt, bijvoorbeeld om je trainingsvoortgang te bepalen. > Bodymeting

Meer weten? Maak een afspraak!

contact

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.