‘Ieder verantwoord dieet werkt als je de juiste manier van denken hebt.’

kinderwens

Kinderen waarvan de moeder tijdens de zwangerschap overgewicht had, maken niet alleen een slechtere start in het leven, maar deze kinderen hebben ook op latere leeftijd meer kans op serieuze gezondheidsproblemen.

Als jij een kinderwens hebt, dan wil je ongetwijfeld het beste voor je kindje in de toekomst. Je kunt daar al ver voor de zwangerschap mee beginnen door te zorgen voor een gezonde leefstijl, en door voorafgaand aan je zwangerschap te proberen een gezond gewicht te bereiken.

Herken je jezelf in een van de onderstaande situaties? Dan kan beweeg je leven je helpen om je optimaal voor te bereiden op een eventuele zwangerschap.

  • Je hebt overgewicht en een kinderwens in de nabije toekomst
  • Je hebt overgewicht en een actieve kinderwens waarbij een zwangerschap (mogelijk als gevolg van je overgewicht) uitblijft

Kijk voor een nadere toelichting bij beweeg je leven. Het programma zal voor jou op maat gemaakt worden, aangepast aan je huidige situatie.

24Baby

Wil je nu alvast meer weten over een gezonde leefstijl, voeding en afvallen voor, tijdens of na je zwangerschap? Kijk op 24Baby voor meer informatie en mogelijk ook de antwoorden op je vragen. Staat jouw vraag er nog niet bij, dan kun je hem via 24Baby aan mij stellen.

Comments are closed.