Vergoedingen

Steeds meer verzekeraars gaan over tot vergoeding in het kader van preventie.

Leefstijlcoaching in 2019

Sinds 1 januari 2019 komt leefstijlcoaching in aanmerking voor vergoeding in het basispakket. Geldt dat ook voor ‘beweeg je leven’?

lees meer

Tarieven

De consulten van een BGN-gewichtsconsulent worden gedeeltelijk vergoed in de aanvullende pakketten van een groot aantal verzekeraars. In 2019 bieden met name ONVZ, VGZ, Univé, VVAA, ING Plus en United Consumers bij bepaalde pakketten een ruime vergoeding, 500,- of meer per jaar. Om in aanmerking te komen voor vergoeding hoef je niet eerst je eigen bijdrage van 385,- te betalen. Klik hier om de vergoeding van je eigen verzekeraar te bekijken. Als je verzekeraar niet onder bovenstaande link staat raad ik je aan daarnaar te informeren, of in je polisvoorwaarden te kijken.

Een bodymeting, los van de te volgen programma’s, is ook mogelijk. Daarvoor kun je per mail of telefoon een afspraak maken.

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek om na te gaan of het programma ‘beweeg je leven’ bij jou past, maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking.

ProgrammaTarief
voedingsadvies€ 245,-
beweeg je leven€ 575,-*
beweeg je leven – zwangerschap€ 575,-*
beweeg je leven – kinderwens€ 575,-*
beweeg je leven – bedrijven€ 575,-*
extra consult 30 minuten€ 40,-
body/vetmeting met toelichting€ 15,-

*inclusief stappenteller en persoonlijke coachingsmap.

De pakketprijs wordt tussen het 2e en 3e consult betaald. In overleg kan daarvan afgeweken worden. Het blijkt heel stimulerend om beweeg je leven samen met iemand anders te volgen, bijvoorbeeld je partner, dochter, vriendin of buurvrouw. In dat geval wordt de tijd per consult verdubbeld.

Meer weten? Maak een afspraak!

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Gewichtsconsulent Leiden. In mijn praktijk begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen in hun streven naar het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, en een gezond gewicht.
Lees meer over mij >

Gewichtsconsulent Leiden
Houtlaan 46
2334CL Leiden
Google maps >

© Gewichtsconsulent Leiden 2018

Comments are closed.