Tarieven

De consulten van een BGN-gewichtsconsulent worden gedeeltelijk vergoed in de aanvullende pakketten van een groot aantal verzekeraars. In 2018 bieden met name ONVZ, VGZ, Univé, VVAA, ING Plus en United Consumers bij bepaalde pakketten een ruime vergoeding, 500,- of meer per jaar. Om in aanmerking te komen voor vergoeding hoef je niet eerst je eigen bijdrage van 385,- te betalen. Klik hier om de vergoeding van je eigen verzekeraar te bekijken.

Let op: als je in het laatste kwartaal van 2018 start betekent dat een dubbele vergoeding van je zorgverzekeraar: over 2018 en 2019!

Steeds meer verzekeraars gaan over tot vergoeding in het kader van preventie. Als je verzekeraar niet onder bovenstaande link staat raad ik je aan daarnaar te informeren, of in je polisvoorwaarden te kijken.

Medewerkers van het LUMC kunnen hun persoonlijk budget aanwenden voor deelname aan beweeg je leven, of een van de andere programma’s. Overigens geldt dit veelal ook voor andere werknemers die volgens CAO een persoonlijk budget opbouwen bij hun werkgever.

*inclusief stappenteller en persoonlijke coachingsmap.
 Programma Tarief
 voedingsadvies € 245,-
 beweeg je leven € 575,-*
 beweeg je leven – zwangerschap € 575,-*
 beweeg je leven – kinderwens € 575,-*
 beweeg je leven – bedrijven € 575,-*
 extra consult 30 minuten € 40,-
 body/vetmeting met toelichting € 15,-

De pakketprijs wordt tussen het 2e en 3e consult betaald. In overleg kan daarvan afgeweken worden. Het blijkt heel stimulerend om beweeg je leven samen met iemand anders te volgen, bijvoorbeeld je partner, dochter, vriendin of buurvrouw. In dat geval wordt de tijd per consult verdubbeld.

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek om na te gaan of een programma bij jou past, maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking.

Een bodymeting, los van de te volgen programma’s, is ook mogelijk. Daarvoor kun je per mail of telefoon een afspraak maken.

Comments are closed.